UA to Canada CUAET
-
ПРОБЛЕМА РЕШЕНА❗️❗️❗️
ВСЕ ДАТЫ - закончил работать январь 2016 / другая работа начал январь 2016 и время где нет работы (безработный) тоже от даты до даты включительно. И все получилось. СПАСИБО Всем кто помог)
-
Здравствуйте, кто сдавал медикал екзамс, куда результаты вам пришли ? На электронную почту? Личный кабинет Канада.ка? Сразу в руки бумажки отдали ?
-
Если через ЕЕ с номинацией, то сначала полтора-два месяца будете ждать номинацию, потом с ней в ЕЕ в обычном порядке - она вам просто даст +600 баллов там
-
По умолчанию их только загружают в ваш кейс в иммиграции - если вы свой uci им скажете. Обо всем остальном надо просить отдельно
-
Сказали на почту отправят
-
Я бы по головам считал
-
Доброго дня! Хотів би попросити скинути посилання чи просто розписати, що потрібно зробити людині котра приїхала по cuaet крок за кроком, чи можливо швидко знайти кімнату, план їхати без дружини и доньки, спочатку сам, щоб розвідати, а потім щоб вони приєднались и підібрати це все так, щоб донька у вересні пішла до школи, і можливо на ваше субъективне бачення,інформація куди переїжджати, в планах будівництво, плюс отримати якусь нову спецілазацію. Маю освіту на дуже гарную по NOC професию і досвід в ній, але хочу щось більш просте. Дякую!
-
Вы сдавали в Манитобе ?
-
Саме так, проте, якщо Вам цікаво, можете почитати інформацію про імміграційні програми Канади тут:
www.instagram.com/p/Cf-IO9OMbCm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Да, вчера.
-
Классно. Начал добавлять документы и вот тебе.
-
Я не дуже впевнений, але здається було написано, що до 18 років не потрібно здавати
До речі, адміне, пін у одного мене зник?
-
як ти надіслала паспорт? Я також отримав запит на паспорт, але я не можу дізнатися, як надіслати у візовий центр, перейшовши за посиланням, яке вони вказали… Ви можете пояснити мені, як ви надіслали свій паспорт?