UA to Canada CUAET
-
стандартный срок пребывания в Канаде — 6 месяцев, как visitor.
-
Добрый вечер . Подскажите пожалуйста . Мне пришло письмо под названием "original passport request" это я так понял что это запрос на вклейку . но так как я хочу подать на SJTD получается что надо будет отправить ориг ID карту , это письмо и соглашение? Или что то дургое ?Но я где то слышал что можно и копию паспотра отправить , это правда ?спасибо .
-
Доброго вечора !Якщо не клацати галочку що ти хочеш працювати в Канаді,то дадуть візу до 10 років?І чи можливо по ній ворк перміт зробити в аєропорті?
-
Доброго вечора, хто знає як віза приходить дітям ? чоловік і я вже отримали, а дитині не приходить( створювала на нього окрему заявку у нього окремий паспорт
-
Логично же, что если хочешь работать - то нужно «клацнуть галочку»
Но в любом случае, даже и для тех, кто в самом начале получил визитор визу, а в аэропорту сам WP, то находиться в Канаде можно всё равно 3 года… Именно WP регламентирует и легализирует нахождение в стране…
Грею веру, что никто не думал, что виза, выданная до конца срока действия паспорта, даёт возможность находиться в Канаде столько же 😅🙃
-
Ну чоловіку 21 запиту прийшов, мені ще на місяць раніше , сину нічого
-
Доброго вечора , скажіть будь ласка що треба (які документи) щоб забрати паспорта з вклеїними візами , якщо буде забирати чужа людина ?
-
Всім привіт! У вівторок подавала особисто паспорти на вклейку у Бухаресті на себе, чоловіка та його брата, розповідаю. З документів потрібно:
- паспорт з наклейкою про біометрію (у нас вони були не приклеєні, сказали наліпити)
- роздрукований original passport request 3)Роздрукована та заповнена сoncent form (співробітниця взяла лише першу заповнену сторінку в усіх!) На другий день на e-mail прийшов лист, що документи передані в ircc, на третій день - що документи взяті в роботу в ircc. Дивно, що хоч ми вказали три різні скриньки - мені прийшов лист про мій документ, а брату чоловіка - про два документи. Чоловікові - взагалі нічого. Трохи дурнувато, але зрозуміло, чому декому нічого не приходить. Далі. Дитині з липня original passport request так і не прийшов. Кризова форма та гаряча лінія нічого не дають. Тому по рекомендаціям роздрукувала листи батьків, написала від руки звернення до офіцера з поясненням ситуації. Менеджер візового центру все це роздивлялась, сказала ще роздрукувати перший лист, де написанно, що анкета дитини надійшла в ircc - і вона відправить нас на вклейку сім‘єю. Поки ми друкували, менеджерка вже прийшла інша (україномовна і, як потім з‘ясувалося, начальниця відділу). Вона сказала, що то некомпетентна була дівчина і що теперь Посольство Канади в Бухаресті дітям без реквесту ніяк не вклеює((( що нещодавно їй повернулася пачка дитячих паспортів без віз. Можна ризикнути і відправити в Відень або Варшаву - там ПОКИ ЩО вклеюють дітям без реквесту. Ось така фігня…