UA to Canada CUAET
-
Так це дійсно так я чекала рівно 3 тижні, паспорт відправила поштою 27 вересня 29 вони його отримали і 18.10 прийшов трекінг номер а 22.10 прийшло повідомлення що можна забирати паспорт, за паспортом краще іти на наступний день після отримання повідомлення
-
Нет, в ожидании ещё(( Но пока реквестов про несоответствие или исправление не приходило) Я ориентировалась везде на юридические адреса, в том числе и места работы. Так как это информацию они могут самостоятельно проверить через всякие реестры. А фактический адрес... А если несколько корпусов? Какой адрес указывать?))
-
Да, Вы правы. Я просто думала, что, может быть, нужно указывать Луганский адрес, потому что на момент, когда я там училась, он был юридический. Хотя… Потом, в следующие два года учебы юридическим был адрес был в Старобельске. А сейчас в Полтаве🙈 короче, очень запутанно. Действительно, лучше написать тот адрес, который действителен сейчас, чтобы, если что, могли проверить
-
Можливо хтось знає, якщо мати Канадську візу, стає легше отримати візу в Англію ?
-
доброго дня! чи варто пробувати подавати на канадську візу, якщо була в штатах 8 років (нелегально), їхали через мексику ?
-
Можна поїхати особисто одному із членів сімї у Відень, там швидко вклеюють і потім так сабо забрати. Якщо будете забирати за когось зробіть довіреність
-
Відправляти паспорти потрібно тільки ті на які прийшло Вам запрошення, що Ви можете подати паспорти на вклейку візи. По дітям має прийти окремо. У Вас є тільки 30 днів для того щоб подати паспорти на візу, тут строк не пролонговується як по здачі на біометрію.