UA to Canada CUAET
-
Вам краще створити одну заявку на всю родину, навіть якщо у дружини і дітей поки що немає заграну. Коли загран буде- просто посилаєте з поясненням його на вклейку візи і через кризис-форму додаєте паспорт. Так простіше. Офіцери будуть бачити, що подається вся родина і не треба буде подавати згоду від батька на вивіз дітей
-
Всім привіт) таке питання: Якщо просточилась фоілес віза(17 жовтня вийшов термін) чи можна відправляти паспорт на вклейку? Чи вклеять вони візу?
-
Добро дня , що це означає ?
-
Але ніяких повідомлень немає
-
Добрий вечір. Питання: не можу відслідкувати трек номер (воджу номер і дату народження - пише помилка дати) Дати водила всіх 3-х аплікантів - не працює. Знаю що люди відслідковують все нормально. Відправляла у Варшаву. Дякую
-
Доброго дня. Можливо вже десь було. Ситуація така. Почали процесс я + дитина Квітень заявка Травееь біометрія Вересень вклейка Жлвтень забрала паспорти. Не думала що процесс так затягнеться. У мене віза до кінця до 2027 а в дитини до квітня 2023. Як їй подовжити? Вже є новий паспорт на 4 роки. Дякую
-
В мене подібний статус в кабінеті і також немає ніякої додаткової інформації. Дзвонила на інфолінію VFS, сказали, що паспорт далі в обробці. Чекаю вже півтора місяці з дати здачі паспорту на візу.
-
Так само є final decision ?
-
Так, статус “your application was approved”. Цей статус змінився 12 вересня і досі жодної додаткової інформації. В мене були також проблеми з отриманням трекінгу, він не прийшов автоматично на пошту після здачі паспорту. Писала мейла і отримала його. Статус можу відслідковувати на сторінці VFS і там написано, що справа далі процесується офісом IRCC 😞
-
Дякую. Супер.
-
У мене трекер прийшов за 3 дні
-
І мене було так само, через три дні отримала повідомлення що можна іти забирати паспорт.
-
А який у вас зараз статус на сторінці VFS, перевіряли? В мене так це виглядає
-
Виглядає так само
-
Вітаю) Скажіть, будь ласка, а чи хтось отримував останнім часом foil-less на дитину або ті хто теж чекають? Я запросила 31.08 на себе та доньку. Мені прийшла 24.09, доньці до сих пір ні( Розглядає Лондон.