UA to Canada CUAET
-
Спасибо)
-
вы не сможете прикрепить больше одного файла, сожмите фотографии. это минутное дело.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, в мене фоіл лес віза, та в мене буде час очікування другого рейса 1,40 годин, чи встигнуть мені зробити ворк перміт що б я не запізнився на літак?
-
Підкажіть будь ласка хто здавав біометрію у Римі? Яка статистика в кого? Як скоро? Дякую
-
Дякую, але в нашому топіку мова йшла про Бухарест
-
Доброго вечора. Анкету заповняв від себе та дружини. Але я дуже натупив і не заповнив від дитини (11р.). Порадившись в даному чаті порадили заповнити анкету по новому від дитини і в документах вказати , що наші анкети заповнені і щоб їх обєднали. А наші паспорти відправити до візового центру. Так і зробили, відправили. Пройшло 2 тижні на дитину попросили вислати скан свідоцтва про народження. Вислали, нам відповіли , що все ок анкета дитини в процесі. Пройшов місяць ніяких змін і повідомлень немає. Який план подальших дій? Порадьте
-
Подскажите пожалуйста!пришло письмо на вклейку визы,нахожусь в Ирландии,нужно ехать в Дублин или отправить почтой,может кто-то знает?
-
Ми їхали в Дублін, там ніякого нетреба апоінтмента робити. Просто на стійці здаєте і все.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка у кого був досвід прибуття до Канади з пересадкою у США. Чи потрібна транзітна віза?
-
Всем добрый день, у меня такой вопрос Заполнила для мамы и брата заявки на визу, подтвердили и прислали приглашение на отпечатки. И тут я заметила что у брата стоит только visitor visa application (ему 13 и наверное ему нужен будет стади пермит) а у мамы стоит только work permit application и нету визитор. Так и должно быть? Или неправильно мы сделали? Если не правильно, то можно ли добавить ещё заявки или надо все по новой регистрироваться на новую почту и так далее
-
Привіт всім, Хто міняв ворк перміт після здачі медікалу, поділіться будь ласка своїм досвідом( в поиват), дякую!
-
обязательно, в США нет транзитных зон
-
все правильно, не надо ничего переделывать