UA to Canada CUAET
-
Не будет. Будете подаваться из Канады на новую визу
-
Якщо у вас буде фоіл-лес віза то так. Напротязі 6 місяців маєте заїхати
-
До конца срока визы можете въехать, только у фоил лесс, электронной визы, срок 6 месяцев
-
Без пробелов полностью, даже если один месяц не работали, то указываете это. Чтобы не было вообще пропущенных дат
-
Доброго дня! Скажіть, чи збираюся їхати з подругою, якій 17, вона може перебувати в Канаді сама без батьків? (без опікуна також)? А також мені було 17 років, коли я подалася на візу, але приїду вже о 18-й (через кілька днів після 18-ти річчя), я вважаюся за дитину? Чи вже буду незалежною? Чи потрібна нотаріальна довіреність? Чи опікун? Ми можемо там бути самі в 17 і 18 років? Спасибі за відповідь!
-
потрібен все одне опікун, доки не буде 18 років. за українськими законами з 16 років можна без довіреності їхати в іншу країну. але з канадською сторони будуть проблеми, якщо вона неповнолітня тут сама. якщо тут у вас є знайомі, то можете просити їх бути опікунами
-
Привіт всім, як ви думаєте, зарахується ці три роки роботи по робочій візі з CUAET, якщо після нього подаватись на ЕЕ, чи це не буде вважатись як Canadian Experience?
-
конечно будет - как же иначе может выглядеть canadian experience?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/minor-children-travelling-canada.html
при этом не нужен никакой особенно оформленный опекун, только adult who will look after the child in Canada. если вам будет 18 к тому моменту, вы вполне можете им быть. провинции здесь тоже ни при чем, если говорить про въезд в страну, он регулируется федеральным законом, не провинциальным
-
Думав, може він не враховується через те, що процедура LMIA не була застосована
-
нет, это не имеет значения. LMIA нужна для работодателей, чтобы они имели возможность нанять специалиста извне Канады, у которого еще нет WP, к вам это отношения не имеет