UA to Canada CUAET
-
якщо ви отримали ворк перміт, ви вже не турист.
-
не думаю, що прям ліквідують, але які саме будуть наслідки після 90+60 днів, я не знаю. в закріпленому є лінк, на сайті можна вибрати країну і побачити, де можна пройти медогляд.
-
Подскажите , что делать , если невозможно получить разрешение от отца ребёнка на выезд в Канаду ? Отец сбежал от войны за границу в Чехию и требует ребёнка отдать ему , мы же пока в военной Украине и не можем уехать из за него .
В канаде есть знакомые и работу дают, а в Европе нет возможности у нас жить. Манипулирует ребёнком и хочет , чтобы оставила ему , а это невозможно
Алименты не платит. Только вредит(
Кто сталкивался с такой ситуацией ?
-
Можно когда угодно, обычно просят не позже чем за месяц до окончания старого подаваться, но у вас в любом случае будет статус сохраняться на время рассмотрения
-
можно, если срок паспорта позволяет - но зачем? пермит в любом случае будет три года с даты выдачи, а не плюс три года к старому
-
якщо коротко відповідати на питання, то після закінчення вп потрібно виїхати з Канади, або продовжити строк перебування в країні як visitor на півроку (працювати не зможете). поки віза діє ви потім зможете приїжджати в Канаду як турист.
-
На час воєнного стану не потрібно дозвіл на виїзд за кордон від батька
-
Підкажіть будь ласка, оплату на зворотню доставку кур'єра потрібно на кожен паспорт, якщо 2 паспорти відсилаються разом у візовий центр? Варшава. Дякую
-
Хтось писав, що за декілька паспортів як за одне пакування платили. Але частіше пишуть, що за кожен паспорт окрема оплата. Я думаю, так правильніше. Ми от плануємо відправляти, то будемо окремо платити за кожен
-
всі зміни вносяться через кризову вебформу. для цього не потрібно скасовувати заявку.
-
Подскажите как переслать с европы (Франция) в Монреаль - 📦 📦 📦 вещи , электронику и тд ? Есть ли какие-нибудь компании перевозчики с адекватными ценами ? Спасибо