UA to Canada CUAET
-
О супер, я цей адрес шукав, допитувався і нарешті ви відправили. Тепер зрозуміло не 32 поверх, а 22 поверх. Треба додати ключові слова, може ще хто буде шукати, то щоб швидко і легко знаходив)) адрес для відправки загран ( закордонного ) паспорта на влейку канадської візи в Варшаву, в варшавських візовий центр.
-
Я кожен день перевіряю кабінет немає нічого
-
Ребята,кто делал загран паспорт в Варшаве,в Украинском консульстве,там только запись онлайн или можно пробиться через живую очередь?За ранее спасибо за ответ
-
Мені вклеїли в Польщі 3 тижні тому , за 7 днів. Може зараз вже інша ситуація.
-
Спасибо .Я просто на сайте у них прочитала,что срочный делают ,за полтора месяца А вы давно делали?
-
Как получить медицинскую помощь без физической мед карты? Она еще не пришла. В клинике сказали консультация стоит $200 и оплатить нужно наличкой.
-
После регистрации в vfs и входе в VFS Польши! Выбираете записаться и потом можно выбрать Варшаву итам уже можно выбрать 1 из 2 или на биометрию или на вклейку НО! записаться туда у меня не получилось. Есть только вариант отправить курьером, а Вы так не хотите. Если не решитесь отправить курьером - нужно охотиться на свободное место на запись, а сколько это займет времени - непонятно.
-
Даже велике дякую вам 🍓🍓🍓❤️❤️❤️
-
Извините, я почему-то решил, что Вы в Польше хотите подать :)
-
Я не можу стверджувати, але десь тут читала в чаті. Що якщо особиста подача у Варшаві ,то вклеюють до 7 днів...у мене так і було. Я полювала за датою на подачу три тижні. Але вони з'являються. І краще це робити з ноута чи компа. Чомусь з телефона постійно показувало, що немає дат. І коли зайшла з ноута, одразу видало вільні дати. Може співпадіння, але говорю як було в мене.
-
Скільки років?
-
-
Дорослому можна