UA to Canada CUAET
-
Звертайтесь в Travel Start instagram.com/travelstart.if?igshid=MDM4ZDc5MmU=
-
Нам такое письмо пришло ещё 24го ноября и с тех пор тишина ((( Звонила им , сказали что могут держать наши паспорта и не отправлять до 6 недель 🤦
-
Я як той колхоз червоне дишло через пошук не розібралась в інформації. Поясніть будь ласка на привід дозволу на вивіз дитини. Як я розумію його треба прикладати якщо батьки не їдуть, але дитині 16 років, Україна ж випускає самостійно з цього віку. І якщо все таки потрібно, то достатньо просто перекладу дозволення в довільній формі чи от нотаріуса?
-
Будь ласка, може хтось відкрити цей файл з компа, бо у мене не виходить. Хочу використати як зразок дозволу від батька
-
Дякую Це я теж бачу😅 Мобільний додаток Adobe теж не відкрив, пише треба з Mac або windows. Скачувала з сайта IRCC 😩
-
Доброго дня! Через 1-2 місяці планую летіти в Mississauga (ON) Шукаю людей, що вже мають на руках візу та також хочуть летіти в це чудове місто, для зйому житла разом
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, как подать заявку на новорожденного по свидетельству о рождении? 🙏Ввожу данные свидетельства - пишет неверно. Что выбирать и как вводить? Спасибо!! И еще: подавались группой еще в июне. Нет кнопки добавить заявку в созданную группу. Ничего страшного, если ребенок будет в отдельной заявке?
-
Доброго дня, цікавить питання, зараз знаходжусь в Україні, хочу полетіти в Канаду, але 3 місяці була в ЄС. Оскільки летіти з ЄС чи не виникнуть проблеми що в мене використанні 90 днів шенгенської візи? Чи краще почекати 3 місяці в Україні і потім летіти до Канади?
-
Подскажите а на детей до 18 нужно заполнять концент форму?
-
Всем привет 👋🏼 Ребят , подскажите, кто знает. Ситуация такая, я получила визу, но мне ее вклеили в старый загран паспорт (на девичьей фамилии) , я сделала новый загран паспорт и виза осталась в старом, но его проштапировали. Могу ли я заехать в Канаду если у меня виза в старом паспорте?