UA to Canada CUAET
-
ні, та жінка офіцер просто була не в настрої. учасниця чату у спокійному тоні розмовляла та показувала навіть правила програми, але офіцер була непохитна. якщо таке трапиться, можна податися на вп вже всередині Канади, але розглядають заяву не так вже і швидко.
-
Калгарі
-
А мне в аэропорту сказали, что сделают детям стади пермиты, но сделали визитор рекорд...и я без понятия можно ли это исправить
-
скільки дітям років? нічого страшного не буде, якщо вони будуть по візитор рекорду знаходитись.
-
ну якщо вас зацікавило, що таке еТА, то гугл видасть вам відповідь за декілька секунд. ефективніше, ніж запитувати тут і чекати відповідь. особливо, якщо ви вже це запитували раніше)
-
все просто 😂
-
анкету куает не потрібно заповнювати, якщо людина летить по еТА
-
ви можете хочаб на пару повідомлень вверх подивитись. тільки це і обговорювали.
-
ні, у неї європейське громадянство. вона подалась потім онлайн, ще не отримала вп. по російському паспорту неможливо отримати еТА.
-
8 и 15 лет, у них визы закончатся 7-го января. Паспорта продлили уже после вклейки. Я переживаю, что никуда не сможем с ними улететь и вернуться. А летом обещала им на море.
-
ну тоді робіть їм візитор рекорд і подавайтесь на візу зараз. ось тут я писала, як подаватись на візу, якщо у дітей візитор рекорд. t.me/UAtoCanada/182883
-
Это достаточно очевидный ответ, но ничего, что можно было бы цитировать, у нас так и нет. Ни одного ответа на несколько запросов с 11 декабря. Судя по порталу, который не работает весь день без каких-либо официальных объявлений, все уже отмечают