UA to Canada CUAET
-
Я вам не можу підказати але уявіть собі, там буде набагато зимніше ніж в Україні і це місяцями. Пошукайте на YouTube "Обзор Канадских провинций" і вирішіть для себе, що вам робити і куди... Легко не буде та все буде добре. Ми поїдемо в Монреаль, якщо що. Чекаю візу на доньку з липня.
-
тобто зараз ваша дитина не має статусу зовсім? як довго?
-
А ви вже знаєте за якою програмою на PR підете? Провінційні Квебеку чи федеральна?
-
це дуже погано, відновлення статусу можливе тільки протягом 90 днів з моменту його закінчення. я не знаю, що в такому випадку вам робити, можливо вони якось підуть назустріч. чому ви не подались на продовження стаді перміту? ви же розумієте, які наслідки можуть бути для вашої дитини, якщо у неї немає легального статусу
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/inadmissibility/reasons/medical-inadmissibility.html
-
Поки що, ні. Вирішимо вже потім.
-
так, давайте покроково. поясніть детально, коли закінчився статус, на що подавались і коли. продовження сп потрібно робити ДО його закінчення. ви подались на продовження сп після його закінчення?
-
Лучшим советом в данной ситуации было бы найти лицензированного иммиграционного юриста, чтобы не навредить еще больше. В обычное время ваша ситуация - это гарантированное inadmissibility с пятилетним запретом на въезд. Но учитывая, что вы приехали по CUAET, вам ВОЗМОЖНО пойдут навстречу и восстановят статус, несмотря на все пропущенные сроки. Вот процедура, которая вам нужна: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/visitors/restoration-status.html
-
Всем привет 💪 подскажите кто подавал в середине декабря в Анкаре на вклейку паспорт как долго ждали? Моей клиентке пришел ответ, а Ребёнку нет еще)