UA to Canada CUAET
-
дитячу анкету повинен підписувати один із батьків в самому кінці, якщо дитині менше 18 років. тому якщо батьки дитини заповнюють, вони не повинні заповнювати цю форму representative
-
Увага! Фінансова допомога українцям, які прибути до Канади за програмою CUAET буде надаватись до червня 2023 року тільки у випадку, якщо українці заїхали до Канади до 31 березня 2023 року. Програма фінансової допомоги прив"язана до заходів CUAET, які діють до 31 березня 2023 року. Це роз"яснення було отримане сьогодні від IRCC українськими організаціями під час зустрічі.
-
доки це не буде сказано в офіційних джерелах, ця інформація від сторонніх українських організацій є не офіційною.
-
вам на стійку вашої авіакомпанії потрібно
-
Подскажите контакти red cross или кого либо в аеропорту Ванкувера. Застряли в очереди на ворк пермит, не успеваем на следующий рейс...
-
Все волонтеры будут после выхода из зоны багажа, в которой вы сейчас. Как выйдете - справа
-
Та да... нихто не пропустить. Кумедно лише шо при такій черзі залишився вже лише один офіцер 😬🙊
-
на жаль буває( напишіть будь ласка, як ваша ситуація вирішиться! і welcome to Canada!
-
Возьмите в Манитобе свою driving record или driver abstract, и убедитесь, что в них видно ваш предыдущий стаж вождения. Тогда поменяют без тестов
-
А что с декларацией не так? Вы же таможню не проходили еще
-
Полнейший бред, до 31 марта тебе открыта регистрация по программе , будут люди которые только в апреле мае получат визу и именно поэтому фин помощь до июня или июля точно не помню, не нужно наводить суету и разводить панику Кидая фейковую информацию
-
Та якось не дуже з перших рутинок в Ванкувері.... починаючи з того що на декларації(яку завчасно зробили), да і та що уже по прильоту паспорта дітей і чоловіка не сканувались...
-
рейс моєї мами запізнився на 4 години, її чоловік не українець загубив свідоцтво про шлюб прямо у аеропорту Торонто, тому йому не видали ворк перміт. після цього вони чекали 2 години вночі щоб поселили в готель, бо більше рейсів не було. телефон розрядився, бо була європейська зарядка а в Канаді вона не підходить — і це тільки маленька частина пригод)) але далі все було добре, тож не налаштовуйтесь на погане — все буде добре.
-
Я хз. Мене відсканувало, а їх 3ьох нє... вручну дозаповняли... +10минут часу
-
Прикольно ... що ще сказати 🫣
-
Всем привет, подскажите, пожалуйста, как указывать номер внутреннего паспорта книжки, при подаче заявки?
-
Я об этом и говорю - надо убедиться, что видно. Не знаю про Манитобу, в моей провинции зарубежный стаж там указан
-
А как же быть с Work permit если он только до 31.03.2023 ?