UA to Canada CUAET
-
Если для работы не требуется снятие ограничений, то достаточно им показать один любой пермит. Новый приносить не надо, переделывать ничего тоже не надо
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, кто сдавал в Вене паспорт на вклейку визы, сколько ждали паспорт?
-
Привіт, хто мав можливість отримати дозвіл на роботу в пункті В'їзду в Канаду за туристичною візою, отриманою до війни, і тому не отримав жодних документів про дозвіл на роботу в своєму онлайн-акаунті. Вони Дали цей дозвіл на роботу в аеропорту чи подали заявку в Інтернеті в Канаді? І скільки часу це зайняло в Інтернеті всередині Канади
-
В аэропорту все дают. Я так получил
-
в закріпленому повідомленні детально написано, де і як отримують ворк перміт. подача онлайн всередині Канади — це якщо не отримали якимось чином в аеропорту.
-
Так, я знаю. Але я запитую з особистого досвіду людей, а не лише з того, що вони говорять на веб-сайті та по телефону. Коли я телефоную, мені кажуть, що він може не отримати його в аеропорту. Все залежить від офіцера. Отже, моє питання полягає в тому, чи траплялося це з більшістю людей, що вони отримували це в аеропорту, щоб була надія.
-
в закріпленому детально описано, що без letter of introduction можливо отримати в аеропорту до 31 березня. з будь-якою візою. також і до цієї дати податись онлайн в Канаді. якщо програму не продовжать, то ні в аеропорту, ні онлайн податись буде неможливо, якщо була видана візитор віза ще до війни.
-
откуда вы взяли эту информацию, по поводу "получат запрос на вклейку до 31 числа"? это откровенно неверно
-
@freeoutlander замість дублювання питання кожні 15 хвилин, витратьте цей час на ознайомлення із закріпленим повідомленням, будь ласка
-
Хотел бы добавить информацию по поводу выплат , она доступна всем до 2 June кто получит запрос на вклейку паспорта до 31 числа , вам не обязательно быть физически в Канаде до 31 (можете не тратить тысячи на билеты сейчас). Все кто получат запрос после 31 числа уже не смогут получить 3000 CAD. Информацию от различных офицеров IRCC , можете сами позвонить и убедиться или поискать видео на ютубе , где звонят им
-
так і в letter of introduction те саме написано — що все залежить від офіцера і саме він вирішує давати, чи ні. вам ніхто ніколи не відповість, що гарантія отримання вп — 100%. навіть якщо є схвалення. ви повинні розуміти, що навіть віза — це не право, а привілегія. я вже вам відповіла на запитання — чи ви хочете у кожної людини в чаті запитати, якщо мені не вірите? моя мама отримувала ворк перміт по візитор візі, без помітки в анкеті, що хоче працювати
-
о так, цей могучій ютуб. місце, де сидять блогери і видумують найкращі плітки. пропоную ознайомитись із поняттям temporary resident status і як він відрізняється від візи. кожен день одне і те ж. статус у вас з’являється коли вас впустили в Канаду. як візітор, студент або воркер. віза — це не статус. A temporary resident is a foreign national who is legally authorized to enter Canada for temporary purposes. A foreign national has temporary resident status when they have been found to meet the requirements of the legislation to enter and/or remain in Canada as a visitor, student, worker or temporary resident permit holder. Only foreign nationals physically in Canada hold temporary resident status. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents.html далі, із офіційної інформації щодо виплат: 4. Eligible Recipients 4.1 Eligible recipients are foreign nationals who have been facilitated under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel measures, have arrived in Canada, and have been granted temporary resident status on or before March 31, 2023. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/program-terms-conditions/resettlement-assistance-program.html
-
я вам відповіла на ваше запитання, не знаю, де ви побачили грубість. я веду цей чат вже рік і знаю, в яких випадках дають ворк перміт.
-
Якщо у кожного різна ситуація і досвід, чому б і ні, це дискусійний форум. Це обговорення досвіду людей та розуміння того, що може статися, а може і не статися, коли люди задають питання. Нікому не потрібні грубі відповіді, це мій вибір запитати і вибрати відповідь, яка мені підходить.
-
Вы можете сами позвонить и задать вопрос в IRCC. Причем тут информация по статусу , я конкретно спросил офицера , смогу ли я получить 3000 CAD если у меня уже есть вклеенная CUAET ворк виза на 3 года , но я въеду после 31 числа , на что получил ответ , что выплату смогут получить все до 2 June , кому одобрят/одобрили заявку по CUAET до 31 , соответственно это происходит когда приходит нам реквест. Я бы понял если бы ошибся один сотрудник , но мы туда уже 3 раза звонили и уточняли это , разговаривая с разными людьми. К тому же такая же информация подается с различных видео на ютубе , где люди звонят и спрашивают различные вопросы по поводу CUAET.