UA to Canada CUAET
-
в закріпленому повідомленні є посилання про статус в Канаді.
-
У ребенка заканчивается паспорт и визитор 5 апреля. Я его продлила и на оснавинии этого паспорта Мы подались через IRSS secure account на продление визитор рекорд на основании родительского ворк пермита. как бы изнутри Канады. Так было написано на официальном сайте по инструкции. Но нет ответа, а виза заканчивается. На горячую линию звоним никто не отвечает, что делать и куда звонить писать не понятно.
-
так ви подались на що саме? на візитор рекорд? тому що це не віза. якщо закінчується віза — це не повинно вас хвилювати, тому що віза не є статусом, а документом для в’їзду в Канаду. якщо з візою закінчується візитор статус, і ви подались на його продовження, то очікуйте відповіді. схвалення зараз не швидко приходить. на час розгляду заявки дитина навіть після закінчення статусу знаходиться в країні легально, в неї implied status. тож можете не переживати. якщо health card закінчується, можете податись на продовження. не знаю, в якій ви провінції, зазвичай достатньо submission confirmation для продовження health card для дитини
-
если вы подали заявку на продление - больше ничего делать не надо, у вас действует implied status до окончания рассмотрения заявки. ответ может быть и через 4-5 месяцев, но вы ничего не нарушаете, если не выезжаете из Канады за это время. больше ничего делать не надо
-
-
Добрий ранок, Чи може третя особа відправити паспорт на вклейку візи ( на території ЄС) і отримати його ? Дякую
-
Следует то что с Визитор визой, и без ВП - фин помощь нельзя получить?
-
я завтра подзвоню і запитаю чи достатньо буде їм submission confirmation, напишу вам. з травня минулого року для студентів і воркерс є можливість продовжити health card, доки вони очікують на рішення.
-
As of March 31, 2023, the deadline to give your biometrics will no longer be extended automatically. ці вимоги з 31 березня вступають в силу.
-
так, такі вимоги були завжди. лише для куает зробили виключення. по посиланню в закріпленому можна детально прочитати, що робити якщо не встигаєте. по паспорту не писалось на сайті, що дедлайн скасований, так відповідали через кризову. не знаю, як вони будуть реагувати у майбутньому на це.
-
У мене не получаєтся заповнити пунк де вказано що ви робили коли вам сповнилось 18років, де вчились де працювали,я 3дні заповнюю це питання і мене вертаж на зад
-
Скажіть хтось тут адменестратор є тут?