UA to Canada CUAET
-
Добрий день всім . Моя подруга відправила паспорт на вклейку візи з України до Варшави. Проплатила курьєрську доставку на адресу своєї знайомої що живе в Варшаві , але та прогавила зворотню доставку паспорта і він поїхав назад в ВЦ .🧐😪 Підкажіть будь ласка , що робити ! Бо подруга в Україні і сама за ним не може поїхати . Може в когось був такий випадок . Як краще зробити ?
-
Я все вписувала даже декрет,і те що не була України, все одно не пускає
-
Привет! Задержались на получении ворк пермита в монтреале , пропустили самолёт . Билеты сказали поменяют Кто знает куда идти/ к кому обращаться?
-
Там нікого немає 😒 гаряча телефона лінія теж закрита
-
Доброго дня, а підскажіть будь-ласка, а для граждан Молдови з Преднєстров'я можно оформити визу по програмі CUAET? Чи це тільки для україців?
-
шукайте стійку вашої авіакомпанії
-
А может вы знаете по какой программе женщине и сыну 18 лет лучше всего иммигрировать в Канаду?
-
Доброго дня. Чи діє 30 добовий строк для відправки паспорту після отримання реквесту? Якщо ні, тоді можна протягом усього року це зробити? В планах летіти через 6 місяців, якщо відправити зараз, тоді 6 місяців із 36 буде вже витрачено, що небажано. Дякую!
-
Благодарю.
-
Даже если через 6 месяцев вклеить визу в дате начала ее действия будет указана дата получения паспорт риквеста т.е. -6 месяцев как ни крути.