UA to Canada CUAET
-
Добрий ранок шукаю людину як за виногороду може допомогти заповнити візу на Канаду!!!
-
Привет. Кто то делал расширенный works permit ?
-
Тобто новий квиток буде лиши авіакомпанії де він був куплений?
-
Flair . З Монтреалю до Галифакс
-
ну все потрібно вирішувати з авіалінією, рейс якої ви пропустили. зараз же ніч, вони не працюють і рейсів немає, дочекайтесь ранку тоді. що у вас за авіалінія і куди летите?
-
я так розумію, що у вас не єдиний квиток? flair це ультра лоу кост і я, чесно кажучи, не знаю як у них з пересадками на наступний рейс, якщо пропустили його не по їх вині. не можу нічого вам сказати — потрібно з ними розмовляти, як відкриється стійка.
-
t.me/UAtoCanada/74445
-
Що ви маєте на увазі не єдиний квиток?
-
А, ні це самостійна пересадка була
-
єдиний квиток — це коли немає самостійної пересадки і багаж реєструється до кінцевої точки. з лоу костами так не буває.
-
Добрий день. Скажіть будь- ласка чи обов'язково треба виїхати до Канади, якщо оформив візу до березня 2024 року, бо інакше вона буде недійсна, чи ні. Дякую наперед
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, отримала візу в Канаду у серпні 2022 року, зараз збираюся їхати, подавала документи тільки на себе, але зараз обставини змінилися і хочу оформити документи на партнера (не резидент України) чи можу я оформити документи на нього, чи можливо є якийсь варіант запрошення вже по приїзду в Канаду? Дуже дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як правильно зробити? Коли я подавала документи з чоловіком на візу я була вагітна і планувала народжувати вже в Канаді. Але віза мені прийшла аж через пів року після здачі біометріі. Я візу вже отримала і вклеіла, чоловік тільки но здав біометрію і чекає на візу. АЛЕ….я тепер маю вже дитину, на яку також потрібно робити візу, паспорт дитині ми вже зробили? Що далі? Підкажіть будь ласка🙏 Дякую🤍
-
А якщо узаконити стосунки? Тобто розписатися офіційно?
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
партнер — не офіційний чоловік? в такому випадку ви повинні проживати разом більше року і мати змогу це довести. якщо ви разом проживаєте менше року — то під поняття цивільний шлюб ваші стосунки не підходять і партнер не зможе податись на куает.