UA to Canada CUAET
-
А візу в продовженому паспорті на який термін вам видали ?
-
Здравствуйте. Университет просит дать подтверждение что дочь в Канаде по программе CUAET. Подскажите пожалуйста, какой документ можно предоставить в котором было бы видно что она по CUAET?
-
А где там это видно? У неё сейчас есть work permit и мы его показали в университет а они ответили что в этом документе они не видят не одной отметки о программе
-
можна використовувати візу навіть в expired passport. доки вона дійсна.
-
якщо ви збираєтесь в Канаду до червня, доки віза дійсна, ви можете подорожувати з двома паспортами. головне, щоб віза була дійсна на момент подорожі і у вас був новий другий паспорт з собою
-
Чи є вже якесь рішення по аплікаціям також нічого не вказано, але паспорти вже готові відправляти ....
-
я відредагувала своє повідомлення вище — напишіть у кризову, можливо вони підуть назустріч вам. але думаю вам потрібно буде подаватись знову з того ж кабінету, з якого подавались раніше.
-
А дітям ви вже подали заявки чи чекаєте виготовлення документів ? Вам потрібно буде знову проходити все від початку до кінця , тільки без біометрії , якщо не будете летіти до 02.06
-
зараз буде швидше.
-
У нас у троих такой надписи не у кого нет....
-
дочка онлайн подавалась на вп? я памʼятаю ви писали, що вона ще до війни в Канаду приїхала.
-
ви щось плутаєте. робота і відмітка куает ніяк не повʼязані.
-
Уверен
-
Она получила вокпермит год назад уже после начала войны, вместе с нами, ей ещё не было 18ти, мы ходили на границу между Канадой и США, получали при въезде