UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/172758
-
Друзья, подскажите, пожалуйста. Я отправила паспорт на вклейку. Сегодня получила от VFS global свой номер для отслеживания. Но не нашла страницы на сайте этой компании, где можно было бы отслеживать. Подскажите, пожалуйста.
-
Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста, до 31.03.2024 также необязательно при себе иметь letter of introduction wp? У нас письмо о валидации wp до начала июня, хотя виза до 2026-го года. Боюсь, если не успеем до июня приехать будут ли проблемы с выдачей пермита…?
-
Да за Львов, но файла нет, может быть подскажите что нужно сделать?
-
visa.vfsglobal.com/aut/en/can/track-application
-
Зі свого досвіду скажу що отримавши шаблонну відповідь , вирішила дітям зробити нові аналогічні заявки тільки з новими документами ! 30.03 відізвали їх старі заявки , 31.03 в нові без request вклеїли візу
-
Дело в том, что я понимаю, что нужно смотреть на сайте Австрии, но я не вижу здесь возможности отслеживать.
-
А вашим рідним по тим документам що вказані могли видати тільки візу для одноразового в'їзду, тепер потрібно загрузити нові документи и чекати request, щоб віза була вклеєна в їх загран паспорт
-
Спасибо большое!
-
не потрібно так робити. і створювати нові заявки! ircc самі просять відправляти нові паспорти, якщо вони зʼявились. так писалось раніше в листах про схвалення sjtd. коли ви робите десятки нових анкет, інші чекають місяцями на схвалення в черзі
-
питання учасниці було про подачу паспортів після того, як через кризову скани надіслали.
-
Є різні ситуації, чекала з вересня на дітей запит також як і всі....03.03 оформила нову, 20.03 відправила паспорти ,31.03 всі з візами ... Заявки пішли з черги )
-
В першому повідомлені написала свій досвід зв'язку через кризову форму і який вихід обрала для себе ).Друге повідомлення для автора читаєте чуть вище )
-
я розумію, але радити робити нову заявку, тому що через кризову не відповіли — це погана ідея. учасниця запитала чи потрібно чекати на відповідь ircc, або відразу відправляти паспорт. навіть якщо не відіслати скани через кризову, всеодно візу вклеять в новий паспорт. ніхто не буде вертати паспорт.
-
учасниця ніде не писала, що збирається відправляти без реквесту.
-
Здравствуйте. Может сможете подсказать, как можно отправить посылку с Украины или Румынии в Канаду, каким перевозчиком, и какая цена, заранее спасибо
-
Якщо їм не прийшов request, паспорт повернуть пустий