UA to Canada CUAET
-
А вы случайно не в курсе можно ли это сделать в аэропорту не покидая страну?
-
якщо без відмітки куает ніяк не обійтись, вона може ще раз поїхати на кордон і попросити, щоб видали вп з відміткою
-
я знаю, що в тому же аеропорту, в якому видали вп, можна змінити вп з помилкою. якщо ви отримали на кордоні зі штатами, то скоріше всього не можна. можете зателефонувати до cbsa і запитати. 1-800-461-9999
-
Спасибо большое! Попробуем
-
Доброї ночі. Підкажіть, будь-ласка, подруга подала анкету тільки свою (не зрозуміла, що на кожного члена сім'ї окрема анкета). Отримала запит на біометрію. Хоче зараз додати чоловіка і дітей. Як краще і як буде правильно зробити: добавити їх до своєї анкети чи заповнити/створити окремо кабінет на чоловіка + діти? Завчасно вдячна за відповідь.
-
Доброго вечора, я натупила з дитячим паспортом. Він закінчується через рік. Що можна зробити? Подати нову анкету, окремо на дитину чи вже все? В мене вже все є, можу вилітати, проблема с паспортом дитини віза до квітня 2023 р. Замовила новий паспорт, скоро буде готовий.
-
паспорт через рік закінчується, а віза до 23 року? чи ви помилились із роком?
-
Лететь в Канаду, пока виза у ребенка не закончилась. Или подавать все сначала на новую визу с новым паспортом.
-
Щоб вона була легалізована. Бо їй вклеїли візу на строк дії паспорта до квітня 23 р.
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
А вы какой результат-то хотите получить?
-
ви написали, що паспорт діє ще рік, тому не зовсім зрозуміло що з датами.
-
ВІза до квітня 2023 р. на строк дії її паспорта.
-
розділ online. visa.vfsglobal.com/nld/en/can/book-an-appointment
-
Это вы сами придумали, пардон, или вам кто-то рассказал? Тут уже десятки и сотни успешно прилетевших именно так