UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/191751
-
в закріпленому і на сайті все написано.
-
Доброго дня, може хтось підкаже, якою кур'єрською службою відправляє документи VFS Bucharest?
-
Да, можно. Но дополнительно нужно получить study permit
-
Добрий день. Пропонуємо гарну можливість додаткового чи основного заробітку для жінок. Це зйомки для студії з США „JoinUS Studio”, головний офіс в LA. Є три напрямки в зйомках: nude, solo та soft. Іншого немає: для відео в жанрі hard (prn) - відсутня ліцензія для країн ЄС. Контент для розповсюдження лише на території Північної Америки через коштовну абонементську підписку. Оплата висока на основі договору о виконанні робіт(umowa złеcenia) або за трудовим договором (umowa o prace) в залежності від тривалості співробітництва. Якщо зацікавило або є питання, то пишіть в оп або на E-mail: joinUSstudioLA dog g m a i l. c o m
-
Honestly what i never believed was 𝗂f i 𝖼𝗈𝗎𝗅𝖽 𝗆𝖺𝗄𝖾 𝖺 𝗁𝗎𝗀𝖾 𝖺𝗆𝗈𝗎𝗇𝗍 𝗈𝖿 𝗆𝗈𝗇𝖾𝗒 𝗐𝖾𝖾𝗄𝗅𝗒 𝖿𝗋𝗈𝗆 𝖻𝗂𝗍𝖼𝗈𝗂𝗇 𝗍𝗋𝖺𝖽𝗂𝗇𝗀, 𝗍𝗁𝗂𝗇𝗀𝗌 𝗁𝖺𝖽 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾𝖽 𝗌𝗂𝗇𝖼𝖾 𝗂 𝗌𝗍𝖺𝗋𝗍𝖾𝖽 𝗍𝗋𝖺𝖽𝗂𝗇𝗀 𝗐𝗂𝗍𝗁 @Trader_Carsonfx 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝗂𝗇𝗀 $500 𝖺𝗇𝖽 𝗀𝖾𝗍𝗍𝗂𝗇𝗀 $5,000 in just 48hours 𝗐𝖺𝗌 𝗌𝗈𝗆𝖾𝗍𝗁𝗂𝗇𝗀 𝗂 𝗇𝖾𝗏𝖾𝗋 𝖾𝗑𝗉𝖾𝖼𝗍𝖾𝖽 and am now moving onto 2023with good fortune,contact him for more info 👇👇 t.me/+nXhEZZOG8zI1NzY0
-
Навіщо вам відправляти в інші країни? Тут вклеюють також
-
У мене вся сім'я отримала вже (7 чоловік), всім по 2-3 тижні клеїли, тільки чоловік громадянин Туреччини і син чекали майже 1,5 місяця, (відправили на початку квітня і отримали в середині травня). Я не раджу відправляти в іншу країну, якщо у вас є можливість особисто здати в країні проживання
-
Пишуть в основному ті, у кого проблеми, а та більша частина, хто в зазначений термін отримав паспорти зазвичай не коментують, це як помилка вижившего. Не впливає, але є випадки, коли карго працює с перебоями, то вже ваша справа, ми самі відвозили і забирали щоб спати спокійно.