Pets to Canada
-
як вам сказати, коли берете у дві сторони, то часто виходить дешевше, ніж коли берете квиток в одну сторону. Ось така цікава схема у них. В одну сторону квиток 24-27000.. а в дві сторони нам вийшов 22 і це здається вже з вибором місця, за яке доплачуєш 1000. Я просто брала три квитки і різниця суттєва на трьох.
-
Выяснила у девушки, которая недавно летела из Польши. Она сказала что в Варшаве нет ветеринара. Просто проходите регистрацию в отдельной очереди и там регистрируете и себя и животное
-
Доброго дня всім! Хто летів Аір Транзат? Як ви купляли квитки на тварин? У нас собаки в багаж і кіт в салон.
-
Доброго дня! Можливо хтось має подібний досвід. Ми з собакою в Стамбулі від кінця квітня. На руках маємо всі відповідні документи для в'їзду в Туреччину. В вересні плануємо летіти в Канаду. Які аналізи потрібно поновити, довідка про титри потрібна нова? Можливо вже було подібне обговорення? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
Друзі, питання не по темі тварин, проте дуже термінове. Прийшов запрос на вклейку візи в паспорт, як можна запросити фоіл лесс? Хто таке робив, відгукніться в приват🇨🇦🇨🇦🇨🇦
-
Можно телефон по которому заказывали билеты?
-
Не могу утверждать что это верно, но в других чатах писали что если пришёл запрос на вклейку, то вы можете сразу ехать , не вклеивая. А там на месте уже вклеивать
-
Дякую, вже знайшла інформацію. Треба писати на кризову з проханням вислати фоіл лесс
-
Всем здравствуйте. Кто-то уже летел condor с животными? Как все прошло? Я просто хочу билет купить и там сразу покупаешь билет на животного и получается нет этого гемора как в других авиалиниях. Но после покупки я увидела,что его все равно надо зарегистрировать. Звонить получается никуда не надо? Всё онлайн?