Pets to Canada
-
Це треба в Польші робити чи можна в Україні?
-
В менших містечках немає роботи для мене та моєї дружини. Торонто або Ванкувер тільки. В Торонто ще більша проблема з цим, тому Ванкувер. В нас немає приймаючої сторони, ні знайомих. Знаю, что в аеропорті дают житло на два тижні безкоштовно, але не знаю чи можна з твариною
-
Вам треба ще раз переспросити, бо в аеропорту тільки волонтери, максимум, що вони вам дадуть, це номер в готелі , тим паче, що перевагу в таких ситуаціях надають жінкам з дітьми. Я шукала в групах в фейсбуці, є сайти. Я б вам дуже не радила, ось так без домовленості їхать. Спробуйте зняти готель десь трошки в віддаленому місті, поставте фільтр з тваринами та заздалегіть повідомте, що це буде карантин для вас. Де вас прихистять вам нема різниці, ви все одно на карантині, а потім два тижні точно піде на оформлення документів, а там можете знімати де хочете.
-
у Вас має бути варіант де зупинитися, або готель, або хост, тому що на червоний хрест не варто розраховувати. Ми теж переймаємось цим питанням ((. У нас три кішки, але нам не треба сидіти карантин.
-
Заходити на сторінку в фейсбуці, шукаете Українці в Ванкувері і уточнююте, домовляєтесь. Інакше вам доведеться їхати в перший ліпший готель за дорого, який візьме вас з собакою і платити за доставку їжі з кафе та супермаркетів
-
є просто різна довідка.. цю яку видає державний ветеринар, то він вимагає титри... це форма ф1, але по суті приватний ветеринар теж може видати довідку))) вона буде трішки інша. Але так читаю, то проходить.
-
я так розумію, що в аеропорту цю довідку обінують так? Бо ми спочатку будемо перетинати кордон з Польщею, то там буде ветеринар. А от скільки будемо в Польщі не знаю.. прийдеться напевно що ще раз робити довідки.
-
Пёсик летел с Вами в салоне?
-
Всем добрый день. Вопрос немного не по теме, но может кто нибудь из вас знает, где можно найти и договориться за бесплатное временное жилье на 2/3 недели, пока не найдем жилье в аренду и работу ? Вылет уже скоро, ищу ищу и все без результатов ( Буду очень признательно за помощь🙏😊
-
icanhelp.host/ спробуйте ось цей сайт, в Ванкувері мало вже чого лишилось, але пробуйте