Pets to Canada
-
Гулять можете когда хотите . Если собака не агрессивная можно без намордника. Просто иметь при себе и все
-
Це моя фотка, там параметры на етикетці є, а сама вона ну дуже велика, бачила в цьому чаті, що з такою летіли(схожою, там з двох сторін розкладалася)
-
ну висота 28 куди не йшло, 32 думаю забагато....не пригнете так в літаку... сильно. Я просто ще не летіла ))) брала висоту 25 ))
-
Та я теж ще не летіла, пішла, подивилася, вона зверху дуже добре приминається
-
тут не можу радити. хто знає, що їм збреде ((.. В лот пише висота 20.. це брєд ..і он люди пишуть нині, що їхали поїздом до Парижу, бо лот їх не пустила. здалась переноска мала...Я би щось сказала на це нецензурне (. Крутять людям головиии
-
Мені просто їхати треба Київ-Варшава-Торонто-Калгарі і там ще 150 км, то треба і коту якось жити
-
Я вам більше скажу, я замовила запасну, меньшу, то в чемодані не мої речі будуть, а котячі
-
Я Вам вірю...в мене три коти і я не знаю, що брати. так щоб "наверняка". То так само одна валіза буде котяча...
-
pethouse.ua/ru/shop/sobakam/perenoski-i-sumki/trixie/trixie-ryukzakperenoska-dlya-koshek-i-sobak-connor/
-
Ось таку другу взяла
-
О, вы меня успокаиваете, что не одна я такая "запасливая"
-
Це я бачила, але туди ще треба доїхати з Києва, з котом, і так, було б краще одразу в Калгарі, там аеропорт не такий загружений , але ціна була- трохи добавити і два тижні з Амстердаму до Галіфаксу на круізном лайнері можна їхати. Якось Лот зручніше по логістиці. Чи я чогось не знаю?
-
На счет Турции не знаю но Испания страна ЕС, а здесь, вроде как нужны. Мы в Ирландии, тоже ес и та же песня. Через две недели забираю кошку и наверное будем делать титры, а то получить сертификат здоровья, чтобы улететь в Канаду, без титров вроде его не дают.