Pets to Canada
-
ця вишнева переноска явно міцніша..але вона для геть маленької кішки...Не знаю на скільки у Вас ляклива кішка.. У нас один кіт просто істеричка, але не порвав..Я для страховки купила кожному коту поводок.... навіть як скажуть витягати в аеропорту..щоб не лапати.. У мене хіба одній кішці посвистати на людей). Це фото в маршрутці).
-
у нас один кричить якби його різали ..в переноску його не запхаєш істерики..Як потрібно з ним кудись їхати, то мушу виходити з запасом пів год.. щоб він собі покричав, поістерив, а тоді поїдемо 😅. А ось ця чорненька, що на фото .та я навіть рюкзак не закривала і так ходила з нею по місту 😀...Вона роздивлялась..
-
Та сама історія.
-
нам ветеринар дав лікарство на травах...сказав... кілька днів перед вильотом по одній каплі давати....воно має накопичувальний ефект... Бо я казала, що один кіт так виє, як собака )
-
Добрый вечер! Подскажите, по мимо самолётем,добраться до Канады с большой собакой какие варианты? Один,в багажном отделение не про мою Акиту)
-
от я не пам'ятаю.....цю сіру що я купувала, то там був лиш один розмір....42-28-25
-
так нам теж добиратись ((( спочатку машиною або маршруткою до кордону... потім по Польщі кататися..Потім рейс в Торонто...а потім не знаю..Якщо не знайдемо житло в Онтаріо, то напевно будемо добиратись до Манітоби (.