Pets to Canada
-
По-перше, при чому тут автобуси з України, якщо перша моя відповідь стосувалась тварини в Європі та обміну довідки в аеропорту? По-друге, коли мені було потрібно вирішити питання з біометрією, а не було слотів, то я сіла на літак і полетіла з Бухаресту до Стамбулу. Тому, якщо б мені цілий місяць перешкоджали взяти документи в одній країні, я би поїхала до іншої. По-третє, ви можете скільки завгодно зараз нервувати, але це не змінить того, що для перевезення тварини потрібно звертати увагу на 2 пункти: 1. Правила країни (Канада). 2. Правила перевізника, які потрібно дізнаватись особисто на сайті/по телефону. І так, якщо у вимогах перевізника немає обміну довідки в аеропорту (а такого я ще не бачила у вимогах), то вона дійсно нікому не потрібна. Експертом себе не вважаю. Я просто через це все пройшла 4 місяці тому. Наш з вами діалог вважаю закритим :) P.S. Доречі, їхала я на автобусі з Чернівців. З твариною. Тому, якщо хочете, можу дати контакт
-
компанія lot ( Польща) вимагає ці сертифікати....тому стільки паніки....Не пам'ятаю чи читала в цій групі, шо не пустили через сертифікат, але точно пам'ятаю випадок, що не пустили через переноску 🙄. А білети люди не могли поміняти. Тому паніка не безпідставна (....І більшість страхується. Я сама до кінця не розумію))) чи обов'язково бігати ще по Польщі)))) чи хватить сертифікату з України )))).. Бо це все звучить бредово ). Ну і компанія lot вимагає сертифікат здоров'я і там ні слова не має за дозвіл якийсь на виліт. ))) . За інші авіа не цікавилась.
-
Через переноску і я пам‘ятаю тут кейс. Але це стосується «правил перевізника». Звичайно, якщо переноска не буде підходити за розміром, то можуть не пустити. Якщо в правилах перевізника є «обміняйте сертифікат в аеропорту», то без питань) але я такого не бачила. Почитайте сайт авіакомпанії або просто зателефонуйте їм. Я летіла КЛМ. Звичайно, там не було ані слова з приводу «держ сертифікату» або його обміну.
-
я цікавилась Lot, там є вимога про сертифікат, а про обмін нічого не пише. Була в аеропорту, але на касі мені не надали достовірної інформації, що вимагається і ветеринара там не було ( Жешув ). Але ще час до вильоту є....
-
піде ))) якщо гнеться... у висоту 20 хіба хом'яка пхати)))
-
Я буду лететь с Рима, в вет клиники мне сказали приехать за 3 дня и они поставят штамп, что животные здоровы, ну запись что обработаны и все!