Pets to Canada
-
Ось і я про це
-
Ну якщо кирпичину прив'язати то все одно 8 кг не вийде
-
Доброї ночі всім) Скажіть будь ласка, як зареєструвати багаж із собакою і додати його до мого квитка онлайн? Чи це онлайн неможливо зробити і все оплачується в аеропорту? Як взагалі повідомити працівників, що до мого квитка ще додасть я багаж із собакою? Можливо хтось знає інформацію саме по авіакомпанії Air Canada?
-
звонить в авиакоманию и добавлять, оплачивать с карты во время звонка
-
🙏🏼🙏🏼Подскажите, пожалуйста, перечитала половину чата, но так и не поняла. У ветеринара нужно взять health certificate (за 48 часов...???), а в государственной ветеринарной инспекции какой документ надо взять?? (.....и тоже за 48 часов?) Сейчас Польше, летим из нее тоже . (с кошкой)
-
Добрий вечір Підскажіть будь-ласка, на якому сайті (канадському) можна подивитися , які конкретні на даний момент потрібні, для перевезення собачки з України? Дві ветклініки кажуть різне 😩 Дякую
-
в закрепленных сообщениях есть сайт
-
спасибо большое! а про глистование тоже пишет государственная и в итоге дает разрешение., правильно?
-
дуже дякую, я це бачила, але не зрозуміла про часи, все робити за 48 часів, так?
сертифікат здоровья та обробку в приватній, та дозвіл на вільот у гос.клініці все вірно?
-
Дякую!!! останне питання - сертифікат здоровья треба просто роздрукувати та прийти з ним у клініку, або треба роздрукувати, заповнити його самостійно і тоді йти ?
-
Дуже вдячна вам усім за відповіді!!!😍 цей чат - спасіння)) 😅