Pets to Canada
-
Доброго дня. Да з тваринами важче, але реально. Ми шукали десь місяць і занйшли
-
Так і так нервів вже не ма, а вы таке пишете😄Мы будемо летіти так само, тому є питання: чи у білеті який був від Кондору при купівлі он - лайн була відразу собака? Яке заспокійлеве давали? Чи брали довідку(дозвіл) у ветлікаря? Де купували клітку? Де в аеропорту в Франкфурті Кондор?
-
Наш досвід В Україні зробили в державній клініці у Франківську міжнародний паспорт, вакцинацію, чіпування. Це було два місяці тому, ще тоді нам зразу сказали, що потрібно перед вильотом зробити довідку. За 3 дні до вильоту прийшла в клініку, зробили якийсь папірчик, внесли в паспорт обробки від паразитів і огляд. З цим папірчиклм сказали під’їхати у митну службу (якщо не помиляюсь) прямо в місті і там видали замість папірчик міжнародний ветеринарний сертифікат. Більше нічого не робили. Виїзжали з України за 2 дні до вильоту з Варшави машиною. Документи на кішку не перевіряли, тільки спитали чи є паспорт, чіп і вакцина, одним оком глянули і пропустили. Так як у нас в запасі по приїзду в Варшаву був іще один день, то ми пішли в аеропорт, щоб оплатити місце в салоні для кішки. Про нього домовлялись заздалегідь через пошту авіакомпанії. Переліт з пересадкою, Варшава Франкфурт Лот, Франкфурт Торонто Кондор. В Польщі ми заплатили за обидва рейса 100 евро за кішку, але коли прийшли на посадку, то на чек-іні не підтягувалась оплата за другий рейс. Тому мені дали тільки один посадковий талон і сказали у фанкфурті ще раз іти на чек-ін з квитанцією про оплату. Там довелось почекати, але все зробили, оплата підтягнулась. З документів на кішку перевіряли тільки паспорт, дуже швидко, навіть не знаю, чи дивились щось. Дуже переживали, як вона перенесе переліт - вона спокійніша ніж я))) купували заспокійливий нашийник - він трохи діє, і вітамінки розслабляючі - по ним ефекту особливого не видно. Наче все 🙂 Всім гарного і спокійного досвіду у подорожі!
-
Доброно дня! Підкажіть будь ласка. Хто перевозив собаку в багажному відділенні в переносці без колес? В Парижі неможливо купити до переноски колеса. Думаю чи зможу транспортувати її без них. В мене английский спанієль
-
Можете мне написать я расскажу , что нужно!
-
Новые требования по ввозу животных !
www-pettravel-com.translate.goog/immigration/canada.cfm?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ru&_x_tr_hl=ru&_x_tr_pto=op,sc
-
На скільки мені відомо, то колеса треба зняти перед тим як віддати транспортер. Колеса виключно для того, аби вам було зручніше «довезти» транспортер з собакою до і в самому аеропорті. Пізніше всерівно їх треба буде зняти. Думаю вам може бути незручно без колес «дотранспортувати» клітку ще й собаку і багаж(якщо він у вас є)…. Але на перевезення собаки авіакомпанією це не вплине.
-
Так, виходячи з ціни було оптимально. Пересадка 5 годин, якраз по часу нормально, без поспіху. У франкфурті дуже великий аеропорт, якби був менше, я думаю, за годинки 3 можна справитись.
-
Читаю весь чат і не можу знайти інформацію потрібну. Опишу те, що маю. Виїхали з окупованої території через рф з собакою. Перед виїздом довелось купити російський ветпаспорт, в ньому припис про вакцину від сказу. Чекали місяць карантину, щоб їхати та щоб нас впустили до Латвії. На кордоні Латвії пса чіпували. Тепер те, що маю: 1. Ветпаспорт рф типу міжнародного. 2. Вакцина від сказу у червні. 3. Чіпування у липні. Що маю зробити для собаки, щоб із Польщі (тут зараз знаходжусь) виїхати до Франкфурту (звідти рейс) до Канади (Калгарі)?
-
Всем привет. Читал что в Торонто запрещено ввоз стофов и их смесей. У меня вопрос , у меня кундель чем-то не известно чем напоминающий стафа разве что ушками😉У него ни груди ни пасти большой нет. По документах польский паспорт и написано порода Mix Могут ли развернуть в аэропорту или в Торонто. Думаю лететь Франкфурт- Торонто
-
Треба буде на якусь тележку ставити, бо буде не реально в руках самій тащити
-
я не зрозуміла...Ви два рази оплачували білет в Лот???
-
Всем привет. Решила поделиться опытом перелёта КАРГО двух сибирских хаски по 30 кг каждый. Москва - Доха - Монреаль.
Обращались к компании в России, которые подготавливались все документы, забирали собак два дня на передержку, делали боксы, отправляли в полёт. Мы все это время находились в Монреале.
Стоило удовольствие на двоих 7 тысяч американских долларов.
Полёт задержали в Москве на сутки из-за поломки борта. Итого в аэропортах они провели 3 суток - с 5 по 7 число. В боксах, в переносках.
Растоможивали по прилету мы сами, там достаточно интуитивно, адрес прибытия узнавали по телефону, вас сориентируют.
В дохе якобы собак должны были поить, кормить, выгуливать. Но судя по тому, что шлейки с боксов пропали, а воды не было, про отсутсвие корма молчу - не знаю делали ли это вообще.
Собаки приехали в говне и в полном шоке, по прибытию один из псов отказался от еды и ещё его вырвало.
Сейчас они уже вторые сутки дома, потихонечку отходят, возвращается их нормальное состояние.
Опыт, честно, непередаваемый. Лучше бы я сама слетала за каждым по одному, и с собой как багаж провезла :(
-
Молодцы, удачи вам 👍. Можно вопрос? Вы ехали с пересадкой в Торонто на другой самолёт, если да ,то как заказать билет на собаку уже в Торонто? Мы купили билеты в аэропорту с пересадкой в Торонто,но место для собаки в салоне только до Торонто смогли взять, а дальше сказали самим звонит в авиакомпанию канадского перевозчика, не очень себе это представляю.
-
Добрый день, подскажите как перевезти француза? Какими авиалиниями