Pets to Canada
-
В Украине все частные ветеринары с которыми доводилось иметь дело тоже были на высоте и с английским.
-
Добрый день, а если титры сделали тут и необходимо на два месяца вернуться в Украину.. необходимо потом повторно делать титры, чтобы поехать в Канаду?
-
Доброго дня, якщо робити пересадку у Франції з Польщі , то які документи і за якою адресою треба робити для собаки?
-
Цікавить саме документи, які робити у Франції. Дякую
-
Видела вот такое объявление, может кому-то пригодится t.me/ukrainians_toronto/50277 Предлагают взять кота с Варшавы в Торонто 07.11
-
Всім доброго дня. Підкажіть, хтось летів вже з собакою у салоні, як emotional support dog, але іншою компанію, не Air Transat?
-
Я сейчас во Франции и могу подсказать, если нужно
-
У собаки є евр. Паспорт, тітри, щеплення, будуть усі документи як для вильоту. В Парижі перед вильотом треба брати дозвіл для вильоту, довідку про стан здоров'я і т д ( як у Варшаві всі роблять за 1-3 до вильоту)? І куди саме йти? За скільки днів? Дякую
-
Вам необходимо связаться с ними и назначить встречу, если у вас есть время, но они вроде бы дают все за 3-4 дня до вылета Департамент называется DDPP и у меня есть номер, но правда только Бордо, но вы можете прогуглить их в Париже и уточните у них о сертификате, если у вас его нету, то надо записаться на прием к ветеринару
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, що таке титри і чи потрібно їх робити для перельоту?
-
Дивіться, титри це рівень антитіл до сказу, що має тварина. Якщо ви будете їхати з України, то я б дуже радила робити. Які документи ви зараз маєте і звідки плануєте їхати?