Pets to Canada
-
Добрый вечер. Кто-нибудь летел из Гамбурга? Где делали справки животному? Спасибо)
-
Дивіться, титри це рівень антитіл до сказу, що має тварина. Якщо ви будете їхати з України, то я б дуже радила робити. Які документи ви зараз маєте і звідки плануєте їхати?
-
З европейським паспортом треба лише сертифікат здоров'я (зазвичай це штамп в паспорт про обробку і можете ще окремо попросити на листочку, десь в групі давали бланк)
-
Это у нас есть. Я имею ввиду сертификат здоровья и обработку от паразитов, которые не раньше, чем за 3 дня или даже 48 часов до вылета нужно сделать. Какими авиалиниями лететь планируете?
-
Хочу поделиться своим опытом поездки с котом в Канаду. Сами проживали в Австрии. 21 октября пошли и сделали сертификат у гос. ветеринара. 22 октября поездка в Париж на авто 25 октября вылет из аэропорта Шарль де Голь(Париж). На чек-ине девушка посмотрела только на наличие вакцинации от бешенства в паспорте(европейский паспорт оформляли летом в Австрии, тогда же и поставили чип и вакцину от бешенства). Сертификат от врача о том, что животное здорово она даже не глянула и не спросила. 25 октября в Калгари офицер тоже смотрел в паспорте на вакцину от бешенства и всё. Хз, зачем этот сертификат надо делать и тратить на него деньги...
-
Доброго дня всім! Відгукніться, будь-ласка, хто буде найближчим часом летіти з Польщі до Торонто. Дуже потрібна невелика допомога - привезти деякі ліки для собаки, бо є специфічна хвороба (міжпозвонкова грижа) і я навіть не уявляю, скільки я тут добиватимусь того, що їй потрібно...
-
Скажіть будь ласка, чи правильно я зрозуміла, що титри потрібні тільки щоб виїхати з України в ЄС? Якщо паспорт отримали в Європі , то титри не потрібно робити ?
-
Сколько заплатили за сертификат?
-
Спасибо)
-
Так, ви праві, але, якщо вакцинація зроблена в Україні, то для обміну можуть вимагати зробити або титри або нову вакцину
-
Дякую, за відповідь! Вакцинація від сказу зроблена у Польщі
-
В нас був прямий переліт з Риму до Калгарі. Маленька собака в салоні. При посадці перевіряли паспорт ( у нас Європейський), та сертифікат імпорту. Під час перельоту з переноски виймати собаку заборонили.
-
У кого то есть опыт полёта с морскими свинками в грузовом отсеке ?