Pets to Canada
-
я надіюсь))).. Мене заспокоїло те що мені сказали, що не треба бігти і брати дозвіл на виліт з Польщі.. Я спеціально ходила на чекін
-
як я зрозуміла на чекіні то так, але ж будете брати сертифікат то перепитаєте чи потрібно ще дозвіл. Бо ви у Польщі...А я їхала з України і вписуюсь у 48 годин....
-
та не переживайте...Йдіть на Гагаріна і все вам скажуть )
-
А если я нахожусь в Словакии, но вылетать планирую из Польши , то сертификат нужно брать у польских ветеринаров ??
-
-
не знаю, що там дають і чим воно відрізняється, головне, що їм підходить заповнений сертифікат іата 😂 від приватного, заповнений англійською... Більше нічого не хочу знати )))... Головне щоб до завтра нічого не змінилося...Але переглядали дві дівчини на чекіні і кудись телефонували.
-
ніт 😂😂😂😂😂😂😂 я сказала, що поїду по ф1 в інше місто і вже навіть проглистовка державного не цікавила ..Але ніхто цю довідку не хоче дивитися..Аж обіднооо))) стільки нервів...Люблю перестрахуватися.
-
чекаємо завтрашнього дня 😇...Тфу тфу ..Надіюсь без сюрпризів...Бо мені на таможні шманали валізу..Питали яку елнктроніку везу. І я не знаю чи це дрон пікнув чи материнка з відеокартою....але дрон не бачили ..
-
та чого везіть )))) я річний запас взяла...Пустили через сканер і їм блін пікнуло, шо шось везу))). Я хвилювалась за дрон...Бо дозволу ж не робила... Планую вжк в Канаді робити..На всякий сьогодні повитягала акуми і біос з материнки. Може завтра не буде пікати 😇.