Pets to Canada
-
И если мы задержимся на неделю в Амстердаме , нам нужно какие то справки ещё дополнительно или достаточно антител на бешенство , Ф1 и справка от ветеринара ( надеюсь верно перечислила). Подскажите пожалуйста 🙏
-
ф1 лише до перетину з України..Далі ця довідка нікому нецікава . Її мають поміняти на міжнародний сертифікат здоров'я
-
Шановна пані! Сльозно вас благаю завтра, при реїстраціі дізнайтеся по моїй ситуаціі з доками на виліт? Я лечу лотом з Варшави. Два звірятка до 8кг. Зараз в Словаччині. Паспорти ЕС, чип, вакцина проти бісноти є. Рейс прямий. Ще візьму у приватного ветеринара довідку про здоров,я+ від блох та паразитів за 72 години. Чи потрібні мені дозволи на виліт з того Гагаріна 15? Чи потрібні мені титри? Все ж таки двоє звірят, це і накладно коштово і стресово їм тоє все збирати. Будь те ласкаві,а?
-
а Ви у Варшаві деякий час чи теж транзитом?... Лот хоче сертифікат здоров'я англійською за 48 год.. Завтра відпишусь...Надіюсь все пройде нормально...За титри хіба запитаю, бо у мене вони є....
-
Летела Люфтганзой, размеры нигде не проверяли, только в Варшаве взвесили переноску с котом. Покупала самую простую, с Али экспресс, её потом достаточно расстегнуть и она получается плоская - в шкафу не мешает плюс она лёгкая. Купите любую мягкую переноску, что бы более менее подходила под размеры и была удобна коту. Главное, чтобы её при случае можно было примять, когда под сиденье будете ставить.
-
запитаю ..але якщо паспорт єс то ніби не треба..У мене український міжнародний і сказали не треба зранку бігти до повяткового
-
Может кто сказать, какая высота переноски должна быть?
-
Спасибо. Пошла искать инфу на сайте.
-
shinshilka.com.ua/perenoskivolerisumki-i-budki/sumki-dlya-sobak-i-kishok/sumki-ryukzaki-1/trixie-tx-2882-connor-sumka-ryukzak-konnor-42-x-29-x-21-sm-do-8-kg Если у вас животное влазит, то этот рюкзак почти по размерам, на бок положили и все супер
-
постараюсь завтра не забути запитати, бо у мене стільки стресу крім котів😂...Щоб нічого не пищало у валізах і так далі)
-
виходить я видрукувала той що треба 😂
-
сил Вам та спокійної дороги. А в мене не тільки песик, а ще й двоє дітей. Таке відчуття, що здурію. Але я ще не лечу, збираюся і вже мозок кипить