Pets to Canada
-
У моего мужа такая же фигня.только цитрамончик родной и спасает😚
-
я в багаж брала річний запас ліків... бо п'ю на постійній основі ну і помимо того купу препаратів...Правда це все запхала в косметичку, щоб менше займало місця.. На всякий чеки поставила теж...Ну і бажано рецепт мати...Бо в одніє жінки інсулін забирали хоча і з рецептом, але вона брала в салон...Мені косметику у WestJet викидали, яку хотіла в салон, а багаж не рухали...І вчора я знайшла в переносці для тварин голку і шприц, забула викинути. Колола кота перед вильотом...І цей шприц чомусь ніхто не звернув...А помади викидали...
-
спробуйте покомбінувати...Я дещо висипала в одну баночку... Інший препарат купила більшу дозу, щоб менше везти...У мене аутоімунка і без ліків нікуди...А не знати коли тут стану на облік.
-
А кололи заспокійливим?
-
Приветствую всех! Лететь буду с Turkish airlines. С трудом нашла переноску, которая более менее подходит под требуемые размеры. Но уже дома я вспомнила, что должно быть три отверстия для вентиляции. Это сильно критично? Приобрела вот такую штуку. С двух сторон по бокам полностью сетка вентилируемая.
-
ні це я колола кота перед вильотом...Підхватив інфекцію...І забула викинути шприц....