Pets to Canada
-
Я брала:
- антибіотик в очі
- від глистів
- від бліх
- вірган (в неї діагностований герпес)
- лактулозу (якщо не покакає вчасно)
- флуконазол в мінімальному дозуванні (про всяк випадок)
Окремо, звісно
- кігтерізку
- адресник
- шлейка
-
Дуже залежить від того, що треба. В мене ще хондроітін один на двох з нею. Бо шотландка
-
Всім привіт Можливо не по темі. Підкажіть чи можна брати відкриті баночки з вітамінами до Канади? Читала що ліки не можна. Чи це так?
-
Не можна. Але моя валіза пройшла повний огляд і залишили всі ліки на місці. Всі були закриті
-
Не знаю) ще тільки прилетіла
-
Мы заказывали на аллегро, мы в Польше, с доставкой вышла 408 злотых
-
Просто замовляти з сайту можна. Я знайшла, але ще не замовляла, бо взяла декілька доз з України
-
Не, поилку мы отдельно купили в зоомагазине 86 зл.
-
Только, чтоб она пролезла в отверстие, то пришлось один прутик откусить аккуратненько
-
Здраствуйте, подскажите кто летел с большой собакой, клетка габаритами 1188188? Поделитесь пожалуйста информацией. Какой авиакомпанией летели? Хотели сегодня заказать через тур агентство билеты, они спустя пол дня ответили что всё компании отказываются брать в багажном отделении, из за того что холодно.
-
Оо я якраз і шукала в багажне відділення)Потім я лечу з Торонто до Вінніпегу і уже окремо бронювала місце для собачки в AirCanada після того як купила собі квиток(дехто спочатку дізнається чи є місце).Хотіла Вам сказати,що мені прийшлось хвилин 15 спілкуватися з оператором щодо тваринки:її цікавила вага і порода,у них діють restrictions щодо зимніх подорожей.Тварина повинна бути більше 5 кг і я намагалися їй пояснити що то у мене mixed breed але трохи нагадує лайку,вона знала тільки що таке хаскі.Я їй говорю,що майже як хаскі ,та не хаскі.Потім ми звернулися до гуглу,але Гугл взагалі сказав Eskimo dog.Ржали вдвох уже.То все для того,щоб переконатися що тварині буде комфортно,адже температура може опускатися до 2-х градусів на тому літаку,яким я буду летіти.Я намагалася знайти інші,але не вийшло.