Pets to Canada
-
Перевозчик если возьмет без переноски то едете
-
Health certificate или тот который от вас требует авиакомпания
-
До самой Канады от ста долларов
-
Мы ехали автобусом Транстемпо, с Киева. Просто платили половину стоимости билета и главное подстилочку на сидение
-
Ось і закінчилась наша єпопея - подорож до Канади. Перевозили 2-х французів та кота. Хочу сказати - не бійтеся , в принципі прошовши цім шляхом скажу , що не переймайтеся. Все буде добре. Саме важке було - вивезти з України. Вот на кордоні з Польшою переввряли все . Паспорт, чіп, сертифікат . ...стрессанула , коли не прочитався чіп )). Ось тоді землч ушла з під ніг. В іншому - навіть не подивились. Вчора була єпічна подорож взагалі )). Так как в нас 3 хвоста, то прийшлося роздялітися на 2 рейса. В першому кіт та собака, в другому рейсі - собака. Так вот вчора взагалі ніде, ніде не дивилися документи. А в Торонто дівчата в "красній " зоні і так фотогрпфували, і єдак ... і з Шарлем і просто його )). Стрес був, що Лот сказали, що француз не може летіти. Прийшлося доказувати, що купили квитки до 1 жовтня. А так - перед посадкою в літак, біля трапу літака питала у тих, хто багаж грузили - а погрузили лі собаку, вони навіть, кинули все і перевірили, потім спитала а є вода - теж пішлт подивитися. В Торонто теж питала, а вигрузили, а як він себе почувається ? Тому що я дуже хвилювалася, що захекається. І, ви знаєте, скрізь люди відгукувались на прохання. )). Не бійтеся . Всім удачі . Якщо будуть питання - відповім залюбки ))
-
А почему француз не мог лететь?
-
А в них правила змінилися . Дот не бере плоскомордних з 01 жовтня .
-
Лот
-
Ааа
-
Суть проблемы в том, что есть ещё один перелет другой авиакомпанией в едином билете
-
Поезд как альтернативу самолету по Европе рассматриваете?
-
Там где инше или other обычно это последняя страница. Или там где особенности репродукции, но это не во всех паспортах есть.
-
я смотрел но прямого поезда с Будапешта не вилел.. 2-3 пересадки. а с большой клеткой и 3мя чемоданами и кошкой мне по вокзалам думаю будет треш бегать.. Щас посмотрел можно КЛМ-ом долететь до Амстердама а оттуда Вестджет получаеться даже дешевле, но надо будет на ночь отель еще брать.. но в целом вариант ок.
-
А клм разве берет животных?
-
єто я еще не смотрел )) щас узнаю
-
www.klm.com/information/pets/reservation та вроде берет...
-
Я вроде читала что если по весу соответствует то только в салоне можно. Но это давно читала.