Pets to Canada
-
Да, отличаются...а вас заставили к повятовому идти?
-
Я пока не ходила 😁 я им написала - надо ли к вам и вообще что надо что б улететь и фото доков своих хвостиков. Они мне ответили, что надо в обычной клинике обработка и справка что котики могут пережить перелёт, а тогда к ним за сертификатом для вылета. И все это за 48 часов
-
Ітак, додаткові, які бажано мати про всяк випадок:
- титри ( взагалі вони актуальні тільки для в'їзду в Європу. Для заїзду в Канаду вони не потрібні. Але тут всі пишуть, що бажано мати, когось там в аеропорту перевіряли. Але ще раз, за правилами вїзду в Канаду вони не потрібні)
- сертифікат IATA - бланк є в закрепах, ніби-то діє 10 днів і щоб більше сподобатись офіцерам а аеропорту, мол їхній гарний сертифікат ( як на мене, то це та ж довідка від ветеринара, просто оформлена в шаблонному для аеропорту форматі)
- якийсь rabies certificate, що у Вас зроблена щеплення від сказу. Проте я не бачу сенсу в цьому документі, так як у вас має бути відмітка відповідна в паспорті ( для цього, саме Паспорт і існує). Начебто все.
-
Ну ось мені здається, що це стосується саме Польщі...
-
Ох уж эта Польша)) вы летите рейсом ЛОТ? Если да, то делайте
-
То справки от повятового без надобности
-
Ми будемо вилітати на початку грудня із Франції і в мене буде тільки основний пакет документів. Якщо вдасться, то оформлю Сертифікат IATA. Проте з тим складності в плані ціни. Взагалі, я останні три дні перед вылетом буду мотатися по трьом країнам ( Німеччина Бельгія, Франція) і в мене взагалі буде обмаль часу на того ветеринара. Запанувала собі візит таки в Німеччині, навіть вже записалался ( там все розписано на тижні наперед це ж Німеччина!:)). Проте там довідка коштуватиме 50-80 євро за тварину ( а в мене їх три!). Тому якщо знайдете більш дешевого ветеринара у Парижі то буду дуже Вам вдячна за контакти!:) Знаю що в аеропорту є ветеринар, але ось так мої знайомі пролетіли - в день їх виліту його ге було на масці і їх на літак не пустили - переносили квитки на наступний день. Тому я не дуже хочу на цей варіант орієнтуватися.
-
Так ,будь ласка попрошу контакти 🙏дякую
-
Добрий день, підкажіть будь ласка Щоб здати кров на титри у Волинську 12, є ті хто відправляв забір крові поштою?
-
Не должно быть столько
-
Народ кто покупал на размер таксы или подобного ботинки....что скажете?
-
Согласна....зашла на свою голову в TK Maxx... И теперь жесть как хочу купить эти...но не знаю удобные ли..
-
Добрый день, скиньте пожалуйста и мне тоже, благодарю!❤️