Pets to Canada
-
Можливо ви мали на увазі, що в аеропорту є ветеринар, який може видати довідку, що тварина здорова та може летіти ( це і є health certificate.). Але мої знайомі так попалися і в день їхнього вильоту цього ветеринара не було. То їм прийшлося змінювати рейс..... Але тут не йде мова, що цей ветеринар обмінює документи. Це просто інфо, що в деяких аеропортах є ветеринар на місці ( і як бачимо, ненадійний).
-
Ви через яку країну їдете?
-
так само як я надіялась ф1 змінити на кордоні.. А ветеринара не було...І не змогла це в Польщі зробити, бо вихідні...Благо мала іата...Краще мати варіант б
-
От на IATA написано, що дійсна 10 днів, на ній написано... блін, якщо я з Києва виїзджаю 9, а летіти буду 13 з Амстердама, то бігти за новою, чи що?
-
я вам кажу те що мені казали в лот на чекіні..знаю що пише на сертифікаті
-
Та я ж розумію, що, кожен суслік в полі агроном, але куди нам бігти
-
Через Венгрию
-
цього не знаю....А яка у вас авіа? То ж кожна країна і авіа має свої вимоги(
-
Добрый день! Не переживайте и спокойно едьте без ф1.
У нас было так.
Самое главное для Вас: правильный паспорт (чип, вакцина, обработка за 48часов от паразитов), титры на руках.
Если хотите себя обезопасить, распечатайте иат сертификат (он есть в чате) и попросите частного ветеринара заполнить или поставить печать, а остальное вы сами можете написать.
Не переживайте, 90 дней сейчас не придерживаются и все будет хорошо. Никакого карантина не будет у вас в ЕС
-
ВестДжет, Амстердам-Калгарі, завтра Юля буде летіти, може щось підкаже
-
я от брала взагалі два іата на різні дати...бо думала, що в Польщу поїдемо за місяць до вильоту. Думала в разі чого скажу, що тварин привезли мені..Але їхали ми перед вильотом
-
Спасибо!
-
Да я вроде должна со своими документами, по идеи, нормально вылететь, я вроде в транзите, и меньше 10 дней
-
Тоді тим паче не переживайте. Ніяку форму Ф1 вони не запитують. У вас всі вакцини зроблені, аналізи здали.