Pets to Canada
-
А, ви не в Україні. Трохи влізла не туди))) Я в Україні
-
Я в Україні, і в Києві мене відправили з Волинської брати цей сертифікат, то я і взяла
-
Титри там на бланку з захистом та номерні
-
Аби бумажок побільше😆😵💫
-
Я ще не бачила, тільки чекаю
-
Ну, взагалі він був у списках для США, але, мені не важко
-
Я теж беру все, що бачу))
-
Напишіть чи достатньо для перельоту : чіп , європаспорт, прививка від сказу , буде штамп в паспорті про обробку від паразитів, сертифікат іата. Знаходимось вже в ЄС.
-
Достатньо, якщо летіти не з Польщі, вони додатково просять дозвіл на виліт, той, що всі роблять на Гагаріна
-
Виліт з Швеціі
-
Я не пригадую, щоб були якісь особливості, ніхто не відписувався. Заздалегідь просто спитайте ветлікаря, але якщо паспорт виданий в Європі, то проблем не має бути
-
Це міжнародний паспорт?
-
Так, останнього зразка
-
Ага , спитати не виходить , бо вони кажуть що це я маю знати що потрібно . Одні кажуть що сертифікат іата підписують тільки державні клініки , інші кажуть що приватні також можуть. Кажуть щоб я роздрукувала бланк, який мені треба бо вони не знають. Ну в Швеціі я не дивуюсь…
-
Тобто якщо летіти з Європи то сертифікату з сказу не треба? Потрібно тільки паспорт, всі щеплення і довідка за 48 годин? Вірно?)
-
Так, IATA друкуйте самі і приносьте зразок , у нас є в медіа
-
Якщо лікар дає всі ці документи і не просить титри, то все ок.
-
Довідка зо тварина здорова, мається на увазі видана не пізніше 48 годин? Правильно?
-
Так, зазвичай це відмітка в паспорті, обробка і запис, що все ок
-
Т.е. если я правильно понял: я сейчас в Европе(билеты Испания-Амстердам-Калгари). Есть чип, украинский международный паспорт и все прививки(кроме титров)+ перед вылетом сделаю обработку от паразитов и сертификат IATA, то сертификат здоровья и разрешение на вылет брать не нужно? Тут за эти бумажки почти 150 евро заряжают, а по итогу Канаде они не нужны…