Pets to Canada
-
Ми летіли з Кракова до Франкфурт з двома собаками в багажі купили переноски які нам сказали але коли ми прийшли на реєстрацію то нам почали казати що клітка замала хоча наші собаки (такси маленькі а клітка 40/60)нехотіли нас пускати на рейс і по їхній вині ми невстигла на наступні рейси після страшних нервів пропустили довели дітей до сліз а потім коли ми прилетіли до Франкфурта аір Канаді все підійшло і клітка і документи
-
Доброго здоров‘я!Я якою компанію ви летіли до Франфурта і як брали білети?В нас 2 лабрадора (35и40кг)?
-
Люфтханза
-
Дякую,а як купляли білети?
-
В аеропорті у Вроцлаві
-
Дякую!
-
Щасливо вам
-
Доброї ночі! Підкажіть, будь ласка, якщо чекаємо на безкоштовні авіаквитки до Канади, як реєструвати кота? Всі доки в нього є. Просто чи можна доплатити на безкоштовний квиток чи як?
-
Доброго дня, підкажіть які документи потрібні щоб забрали котика з України до Польщі,а потім з Польщі до Канади? зараз знаходжуся в Польщі,а кіт у України з моїм сусідом.Хочу попросити його зробити усі документи,наразі є просто вет.паспорт і вакцини.
-
Ваш паспорт нового образца? (UA AA 000000) Заполненный на английском языке, выданный государственной ветклиникой. Если да, то нужен чип, потом вакцина от бешенства. (Можно в 1 день сделать, но обязательно сначала чип). Когда сделаете вакцинацию, возьмите сертификат о вакцинации - Babies certificate. Через 30 дней после вакцинации сдать кровь на титры. Будут готовы через 7-10 дней. Это полный пакет. Далее, за 48 часов до выезда в ветеринарной клинике сделать обработку от блох/глистов с отметкой в паспорте и взять в государственной клинике сертификат Ф1 для выезда.
-
Вам доведеться дочекатися ваших квитків. Там побачите, якими авіакомпаніями летите і будете їм дзвонити, бронювати та оплачувати місце для кота. Головне, щоб воно було на тому рейсі. Бо знаю випадок, що отримали безкоштовні квитки, але місця для тваринки не було. Довелося купувати один квиток та комусь летіти з котом іншим рейсом.