Pets to Canada
-
Є кіт ,він має 2 роки і має книжечку ,кастрований і на разі все. ☺️
-
t.me/Animals_in_Calgary
-
Подскажите, пожалуйста, как правильно называется документ, на который обмениваются Ф1
-
хвилинка тупих питань 18.12 виїжджаю до Варшави. 21.12 - посадка на літак якщо в мене буде вже міжнародний сертифікат, який замість ф1 видають, та обробка, зроблена 18.12, то мені ще раз потрібно буде пройти обробку у Варшаві, тому що вона повинна бути зроблена за 48 годин? чи обробка буде діяти, скільки діє сертифікат? вибачте ще раз, в мене вже голова кипить
-
10 дней действует если не ошибаюсь
-
тобто я приїжджаю до Варшави та просто відпочиваю до 21?))
-
Обробку раз на місяць роблять. Ви що, травити улюбленця кожен тиждень?
-
я ні, але всюди пишуть за обробку за 48 годин, так я трохи злякалась, чи не заставлять ще раз робити. це ж тупо(((
-
повторююсь, я вже трохи їду дахом через цю бюрократію, як і багато хто, думаю, з присутніх)) дякую)
-
Если вы едете с Украины , вы поменяли сертификат с 48 на другой то да . Тот действует 10 дней
-
Большое спасибо! А то уже запуталась в названиях справок, сертификатов и тд
-
Доброго дня! Нам на пошту прийшов окремий документ ( за форматом схожий як і квиток) з фіксацією на кожного пасажира, і вказанням послуги "pet in cabin" і вартістю послуги. До речі в нас його також запитавали на реєстрації.
-
Ітак, ми з нашими трьома пухнастиками вже в Канаді!!:)
-
Добрый день, подскажите это правда что нельзя ввозить мясные продукты (корм, вкусняшки) для собаки в Канаду? Читала что кого-то заставили выкинуть, у кого-то получилось провезти. Может кто-то поделиться своим опытом? У нас собака аллергик и сложно переносит изменения в еде, и хотелось бы ввезти немного на первое время чтобы плавно перейти на новый корм)
-
Коротко наш досвід ( хто встигне прочитати або потім буде шукати). Летіли Париж-Монреаль, Лінії Air Canada. Три пасажири ( два дорослих, 1 дитина, 9 років) і три тварини ( 2 кішки і 1 Чіхуахуа). Всіх тварини зареєстрували в салон одразу ж при покупці квитків. Все оформлювали і оплачували по телефону ( 2.5 години!:) але під кінець розмови вже з оператором поріднились:)). Одразу ж собі забронювали конкретні місця ( за додаткову оплату ) , щоб всі троє сиділи разом. Ітак, наші пригоди в аеропорту. Почту з багажу. Одразу скажу, дуже задоволена Air Canads!:)Нам дуже допомогти. По перше, у нас був великий переліміт багажу - із дозволених на трьох 3 великих чемодани 3 рюкзаки, 3 тварини, у нас вийшло 4 великих чемодани, 2 маленьких, 3 рюкзаки, 3 тварини лептоп ( нікуди не влазив) і системный блок! ( окреме місце). Із всього цього, ми тільки заплатили за великий чемодан ( додаткове місце). Все інше у нас прийняли безкоштовно і сказали, що можете самі обирати куди це брати - в салон чи в багаж. В ітозі, системник та лептоп взяли в салон, все інше - здали в багаж. Висновок: якщо летите ейрКанадою та у вас є додаткова ручна кладь, не хвилюйтесь вони дуже лояльні.