Pets to Canada
-
Мы летели из Брюсселя с мальтийской болонкой , нас не захотели сажать на рейс из-за того , что не подходил размер клетки , хотя она сидела и стояла в клетке , представители авиакомпании сказали , что собака должна в ней свободно двигаться , благо с нами были друзья, которые быстро съездили в ТЦ и купили большую переноску , тогда нас посадили , хотя по габаритам наша старая переноска соответствовала.
-
Всім привіт, поділіться будь ласка, інформацією, якою компанією летіли з собакою у багажному відділенні і що для неї буде потрібно для перельоту? Дякую
-
Якщо ви в Києві, то закріпнене #26 і нижче там приклади та бланки всіх документів
-
Після забору крові на титри карантин 3 місяця, не знаю як в інших країнах а в Польщі треба ліцензія на вивоз тварини-оформлюється в Варшаві вул.Гагарина 15.За день до вильоту треба зробити огляд тварини,глисти-кліщі обробка з відміткою в ветпаспорті,і зроблять медичний сертифікат в держветклініці,в Варшаві вул.Гагарина 5.Якось так,
-
З Полтави…бо я так розумію, що є різниця, коли територія окупована і ні…
-
Добрий день, підкажіть, що треба зробити щоб вивезти стафорда до італіі.
-
Доброго дня. Вивчив інформацію та хочу додатково перевірити себе Кіт отримав паспорт міжнародного зразка, був вакцинований (КІНЕЦЬ ЛІТА) та чіпований у державній клініці. 1) Інкубаційний період вакцинації закінчився і тепер без проблем у тій самій державній клініці я повинен зробити титри після чого отримати довідку Ф1. 2) Після отримання довідки Ф1 звязатися з митним брокером для обміну Ф1 на міжнародний сертифікат здоровя тварини??? (він же дозвіл на виліт)??? Скільки часу діє такий документ??? 3) Додатково не пізніше ніж за 10 днів до вильоту у будь якій вет.клініці оформити ІАТА Поправте будь ласка якщо щось пропустив чи не вірно зрозумів
-
У нас аналогичная переноска и кошка корниш рекс очень не любит переноски и орёт и пытается выбраться все время нахождения там за полгода в Польше у нас было до 10 переездов в том числе не просто по городу а несколько часов между городами ...сетка везде целая она очень крепкая хотя по виду не скажешь внутри сумку уже порвала сильно если хотите напишите в личку я вам скину
-
-
t.me/petstocanada/74792 Ничего Вы не открывали. И не читали. Закреп 13. Первой же строкой по ссылке, после картинки указан ответ на Ваш вопрос. Но Вы обманываете, говоря, что читали. Эта группа не создана для ответов на каждый вопрос. В ней - аккумулировано невероятное количество инфы, которое надо искать. Но для поиска - надо хотеть. Никто не должен Вам отвечать на вопрос, который уже отвечен и, более того, закреплен в шапке.