Pets to Canada
-
Дякую. Я в Бодрумі. І вже вичитала що треба буде йти і міняти його у відділення міністрества на міжнародний сертифікат. Тепер тіки думаю це все робиться за 48 годин до поїздки. І як це все встигнути. І ще в стамбулі пересадка. Чи можна в стамбулі зробити шоб хочаб розбити поїздку на два етапи бо кіт буде в шоці. Хоча може і бути так що треба брати там де кіт зареєстрований, а ветеринарів питати то вони нічо не знають тут, ще нові якісь правила з нового року ввели щото режстрації тварин.
-
З Польщі не буде дешево і в ЛОТ немає місця тваринам, можна шукати буси
-
Автобус до Амстердаму 40 годин це з Києва, з Варшави там до вечора вже будете, це я зараз про (Леобус кажу), летіти 9 годин
-
-
Почитайте закріплені повідомлення, або задайте питання точніше, де тварина зараз, які є документи та звідки збираєтесь летіти
-
Я з Івано-Франківська хочу виїжджати, прямого автобусу до Амстердаму не знаходжу( може порадите на якому сайті шукати), тільки до Берліну з пересадкою, рахую всі пересадки і часи очікувань, тому так багато накидаю годин, котики вперше будуть в дорозі
-
Можна спробувати з Кишеньову летіти, забудьте про Польщу, там немає місць тваринам
-
Якщо у вас є всі документи на тварин, як в закріпі 26, то можете дивитись бла-бла кар
-
Тоді змінюйте паспорт на ЕС з вашим прізвищем. Думаю, що у вас не паспорт, а книжка здоров'я, чи щось таке
-
Я б спробувала змінити документи, бо там має буде ваше прізвище. Допомога з квитками вам і тваринам @ZebraPet
-
Чесно, ви занадто переживаєте, я їхала Леобус, наберіть їх, там може трохи швидше буде. Тварини все розуміють, якщо мій істеричка спокійно пив водичку і пісяв в лоточок в бусі, на повідочку, то, повірте, у вас все вийде
-
Вона вам, більше всього, що ввечорі відповість, бо у нас зараз обід і вона, наскільки я знаю, на роботі