Pets to Canada
-
тобто цей дозвіл можливо отримати тільки в держ ветеринара, інший ветеринар не може його надати якщо я правильно зрозумів
-
Є довідка про що вони були зроблені в листопаді Це внесли у паспорт А тепер з кінця грудня вийшов закон шо система не пропустить цей запис навіть якщо він був зроблений І робили сьогодні повторне щеплення і його внесли в паспорт І 23 числа карантин типу закінчується а летимо 21
-
youtu.be/NLD5Vil6PU0
-
Які правила? У вас є на руках бланк з результатими титрів?
-
Цей на ваш ризик, карантин 21 день, якщо хтось додивиться. А як вам довідки на виліт видадуть без карантина, без питань?
-
Титри чи вакцину?
-
А что страшного в сдать мейнкуна в багаж, он же вроде не с плоским носом? К тому же, европейские компании всё таки придираются за вес животного, лучше не рисковать. Не переживайте, не вы одни так летите.
-
Титри вам не потрібні, карантин 21 день після вакцинації, їдете на власний ризик
-
Кіт не був в украіні ніколи В неї європейський паспорт
-
У вас зроблена вакцина, а не аналіз на титри
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, чи є в когось досвід переліту з Кондором (Condor) з собакою в багажному відсіку?
-
Є система паспорту є система в їхній базі в комп’ютері Якщо не вписали в паспорт процедуру того самого дня то система європейського паспорту не дозволить це внести в інший час
-
Ребят, на счет обработки за 48 часов до вылета) 🙋 есть вопрос Когда мы обрабатывает наших хвостиков сначала даём глистогонку, а потом через 10 дней можно обрабатывать от блох/клещей Я спросила у вета в Румынии, она говорит да, вы приводите собаку даете при мне ей таблетки от глистов (потому что у нас все закуплено), потом приходите за 48 ч до вылета и даем ей таблетку от блох Это так делается? Или можно обойтись одним походом и одной таблеткой от блох/клещей
-
Можливо хтось має контакти повітового вет лікаря? Варшава/Катовіце/краків? Дякую)
-
Вітаю! Тож це 100%, що титри не потрібні для перельоту в Канаду? Я маю котика і лише 1 місяць на підготовку до польоту. Ще тільки у пошуку клініки в Чехії, яка зробить вакцинацію від сказу. Читала, що ці титри довго робляться, треба чекати, а у мене вже часу зовсім нема. Тож на крайній випадок, можна буде зробити щеплення від сказу, дегельмінтизацію, від блох, щоб паспорт був потрібного зразка і можна летіти, а потім у Канаді ці титри зробити?