Pets to Canada
-
Доброго дня. В когось є номер компанії AirCanada ? Щоб зареєструвати кота ?
-
+1 (888) 247-2262
-
Ще таке запитання - Якщо вакцину від сказу собаці робитли пів року тому, вона ще діє пів року. То титри здавати можна зараз? Чи потрібно робити нову вакцинацію від сказу щоб здати ці титри ?
-
@nastasiagoldd все вам вірно відповіди: -згідно законодавства для перетину кордону України і ЄС, Вам необхідно, ( окрім наявного чіпу щеплення проти сказу, паспорту міжнародного зразка) надати довідку Ф1, яка має бути на кордоні замінена на європейський сертифікат ( вже ветеринарами той країни, куди Ви вїзджаєте. Титри по цьому списку нк потрібні. -АЛЕ! Довідка Ф 1 видається державною ветклінікою тільки по факту сдачі титрів та після проходження 90 днів від дати забору крові на здачу титрів. Відповідно звідси і ланцюжок - щоб виїхати за кордон, треба здати титри, інакше довідку нк отримаєш. -зараз військовий стан і багато країн спростили процедуру для ввезення українцями тварин в Євпопу - треба читати по кожній країні окремо. Деякі ( наприклад, Польща) ввели наявність титрів. Скоріш за все для того, щоб була можливість пропускати без Ф1 ( всі розуміють, що 90 днів не у всіх зараз є чекати в Україні). Тому, щоб підбити висновок: 1) головні атрибути для виїзду зараз під час воєнного стану: міжнародний паспорт, Чіп, щеплення від сказу. Якщо це все є - можна планувати поїздку 2) Титри. Їх запитує Польща. Плюс вони можуть знадобитися пізніше, а в Європі чи Канаді коштують значно дорожче. 3) Довідка ф1( видається тільки після 90 днів з моменту взяття крові на здачу титрів) - бажано мати, але якщо немає часу чекати, їдьте без неї, за спрощеною процедурою 99%, що вас пропустять. Якщо зтось причепяться ( може спрацювати людський фактор), поясните, що не було часу чекати. І вивчіть заздалегіть умови вїзду в Вашу країну, яка там поточна спрощена процедура, щоб на випадок чого Ви могли аргументувати прикордоннику ( знову ж таки якщо виникнуть питання). Зараз вона діє для українців майже в усіх країнах.
-
Ми купили у звичайному зоомагазині у Варшаві.
-
Світлано , доброго дня , Можливо Ви ще скажете - який термін дії мають ці титри ? Та чи потрібно вакцинуватись повторно від сказу, якшо останній раз вакцинація була пів роки тому ( а робиться вона взагалі раз на рік)
-
30\22/45
-
Титри здаються один раз та діють на протязі всього життя тварини при умові своєчасного щеплення від Сказу. Щеплення робиться раз на рік - але не пізніше дати минулого року, тому бажано кожен раз його робити за декілька днів до минулої дати. Не треба зараз робити щеплення, якщо минуле було зроблено тільки пів року тому - воно ще діє і актуальне.
-
Добрий день) Бачила в чаті скрін де розраховується розмір переноски в багаж для тварини за її параметрами. Там наведено, як я розумію, мінімальні розміри, чи можу я взяти переноску більше, щоб собаці було більше місця? І ще мене цікавить чи відрізняється набір документів на тварин які будуть в салоні летіти та в багажі? Летимо прямим рейсом Амстердам-Торонто Дякую🙏🏻
-
Просто берети за стандартами, але трохи більшу, щоб тварині було зручно і вона була пружна, щоб можна було пригнуть
-
Вам треба самім пошукати то чату, і запитати людей, бо зазвичай люди прилітають і видаляються з чату
-
Подскажите пожалуйста по опыту с Air Canada, насколько строго смотрят даже не размер переноски, а как там животное умещается? В салон. У меня кошка с переноской 9 кг, по весу проходим, по размерам, если примять ее, тоже. Но кошка там прям впритык сидит, немножко совсем свободного места по краям, в в длину нормально, она даже переворачивается там, но вертикально конечно не стоит. Вот думаю, рискнуть и зарегать в салон или сразу в багаж (но не хотелось бы, конечно)? И еще вопрос, кто летел вдвоем с двумя питомцами в салоне: места рядом не дадут в таком случае?
-
Спасибо. Сейчас мониторю
-
У нас новая информация, что вернулись довоенные правила для выдачи Ф1 и сертификатов
-
#22 и ниже все бланки и примеры