Pets to Canada
-
Усім вітання ! Хочу описати мій тріп з Лабрадором з Київа до Відня. Ми зробили щеплення та чіп 6.12.22, нам виписали міжнародний сертифікат про щеплення, двома мовами та одразу ж зробили паспорт на Волмнській , 12 . Паралельно почала привчати собаку до переноски. (Постелили там її місце і вона там спала до від’їзду) 6.01.23 зробили тест на антитіла до сказу. Оскільки я отримала запрошення на вклейку візи, то чекати 90 діб після забору крові перед виїздом я не могла. Отже вирішили їхати 12.02, поїздом Київ Пржемишль. Взяли форму 1 (де вписали Сімпарику, яку ми дали у присутності лікаря) 9.02.23. Щоб їхати з собакою ми викупили ціле купе - такі вимоги УЗ. На кордоні наші прикордонники нічого не дивилися з довідок. Тількі подивилися на паспорт. У Польщі я попередила митників що везу її корм, вони сказали що можна. Ті ж митники доправили нас до ветеринара одразу там на таможні, він взяв наш паспорт , сертифікат про вакцину, довідку про тітри, та Ф1 також подивилися мій паспорт як господарки. Виписали нам дозвіл на в‘їзд. Потім ми сіли на поїзд до Відня. Квитки купували заздалегідь через ОВВ , на нас та на собаку. Ветеринарні доки у поїзді по Європі не дивилися.
-
Посмотрите на поезда, по Европе в автобусы животных проблема взять
-
Да, исключительно, примеры в закрепленных
-
Правильно, выходят и идут на таможенный контроль, там же и ветеринар
-
#22 и ниже
-
Позвоните в другие клиники, но вроде вернулись все правила
-
В поїздах нема ветеринарів, у поїзді ніхто нічого не видає
-
Подойдёт
-
Закрепленные #22 и ниже все примеры и бланки
-
Сдавать обязательно не раньше 30 дней после прививки, с карантином стало все строже, но можно пробовать ехать не через Польшу
-
Дуже вдячна за пояснення 🙏 Чи вірно я розумію план дій ?: 1) титри здаємо зараз, так як вакцинація від сказу в собаки ще дійсна 2) чекаємо 90 днів карантину щоб взяти довідку Ф1 в державні клініці 3) беремо довідку Ф1 4) обмінюємо старий паспорт на паспорт міжнародного зразку і переклеюємо туди всі попередні вакцини та дані про чіп (чіп робили ще 5 років тому) 5) за 48 год до виїзду з України проводимо обробку від паразитів , огляд собаки та вносимо це теж в паспорт 5) при перетині кордону нам замінять довідку Ф1 на міжнародний сертифікат. В нашому випадку на кордоні з Польщею видадуть сертифікат. Зорієнтуйте , будь ласка 🙏🙏🙏, правильно зрозуміла та написала ?
-
#22 и ниже после сообщения все бланки и образцы заполнения
-
Поищите по чату, но дорого, и вам нужны титры, если у вас украинский паспорт.
-
Закрепленное 34
-
Псина польская, с польским паспортом, покупалось в польше (мы тут давно живем) сегодня звонил в Powiatowy Inspektorat Weterynarii и там мне чувак(врач, наверное) сказал, что канада закинула польшу na czerwona liste na temat wszceklizny и потому как бы вопрос актуальный… поэтому и спрашиваю, есть ли кто-то, кто недавно летел) вылет из амстердама будет, если это важно
-
Если вы пройдёте с этим Румынскую границу, то вам хватит для аэропорта