Pets to Canada
-
Я це читала, вони написали мені відповідь, я питала зовсім про інше, про замовлення квитків і допомогу з цим. З документами по перевезенню собаки все гаразд.
-
Я вижу, что они принимают только служебных собак, но не эмоциональной поддержки. Вы спрашивали у оператора? Это AirCanada
-
Собака має їхати в кабіні/салоні. Для того робилися документи на неї як на емоційну підтримку на бланках Трансат. Але рейс який підходить виконує ЕйрКанада. Тому й запитала як додавати собаку туди
-
Вы питаєте як додати собаку в Air Canada, до цього зазначивши, що в Airtransat ви маєте документи, що тварина як емоційна підтримка? То в мене питання, ви куди тварину хочете, в багаж? Зазвичай телефонують і питають, чи є місця для тварин на рейс
-
У лікаря психотерапевта/психіатра який має ліцензію, та ветеринара, в закріплених повідомленняхє багато інформації та бланки,які можна скачати і роздрукувати
-
Не підскажите де робити emotional support dog?
-
Тільки дзвонити, але "терзают смутные сомненья".
-
Дякую) Тобто мені психотерапевт має виписати , що я не можу без собаки , а в Канаді це ні на що потім не сприяє?
-
Дуже сумніваюся що воно комусь треба, але раджу не гратися з кармою і психіатрією, бо всяке буває. В мене оформлення було згідно з захворюванням по неврологічній частині та ін. ,то я спокійна, що довідка в мене правдива
-
Подскажите, для кота у которого после переломов стоят железные штифты (и будут стоять до конца жизни) нужна специальная справка для аэропорта, чтобы на проверке не было вопросов?
-
Ейрканада не возит esa
-
Да, увы, нужен только AirTransat чистый
-
Можемо прийти в Польщу, особливо коли ми в Нідерландах :) Консультувався тут з місцевим лікарем, коли обслідування кішечка робили, він сказав просто зберегти ті документи та Ц все, а в паспорт ЄС він просто зробіть помітку вручну, мод ось тоді було зроблено, документи є
-
А є скрін у вас такого рейсу з ціною?
-
Дякую!!!
-
Необязательно нужен Rabies Certificate даже если паспорт Украинский. Канаду вполне устраивает наклейка в паспорте о вакцинации.
-
Добре, дякую вам :)