Pets to Canada
-
Здраствуйте, подскажите, очень переживаю как зарание купить билет собачке. А если при регистрации на борту уже будет кто-то с кошкой, нас что не пустят? Как 100% знать, что мы полетим? И второе, был ли у кого перевес животного. Мы акивно худеем, но можем быть чуть тяжелее 8 кг.
-
У тому і справа, що якщо немає 90 днів після забору крові - титри вважаються недійсними. Тобто їх немає Це мені по номеру де у Києві міняють ф1 озвучили
-
Всех аэропортов
-
Вони Вам іншого і не скажуть. Адже це прописано " згідно законодавства ". І вони всім так відповідають, мені а тому числі. Проблем є не вивезти тварину, а ввезти на іншу територію. Тому треба брати до уваги актуальну нормативку країни, куди вїзджаєте, а не з якої виїзджаєте. Наші ветеринарні служби це не відслідковують. А в більшості країн зараз під час воєнного стану діє спрощена процедура для українців. Згідно якої спрощений перелік необхідної документації. Титри, на даний момент, вимагає Польща. Інші країни можуть вимагати сертифікат здоров'я, який видається тільки після проходження 90 днів з дня здачі аналізів на титри. Проте більшість країн його зараз не вимагає а дозволяє проїхати, при необхідності заповнивши відповідні бланки. Ознайомитися з правила вїзду в різні країни можна тут: dpss.gov.ua/mizhnarodne-spivrobitnictv/veterinariya-ta-bezpechnist/vimogi-do-nekomercijnogo-peremishchennya-tvarin Тому спокійно собі їдьте.
-
И просто паспорт и титры?
-
Дякую за інформацію🙏 Якщо хтось буде перетинати кордон зі Словаччиною - відпишіть будь-ласка🥺
-
Добрый вечер ! Если есть кто-то кто летел в Канаду с французским бульдогом отзовитесь пожалуйста!!!
-
Доброго дня всім. В мене є питання. Чи вимагає Канада "аналіз на титр антитіл до вірусу"? Збираюся перевезти собаку німецька вівчарка.
-
Ребята,караул !😱 Я в таком шоке не передать словами😭 Мы уже взяли билеты в Стамбул и через пару дней вылет в Канаду.Взяли эти билеты после того как ❗️нам дали зеленый свет в ветконтроле в аэропорту Минеральные Воды, нам сказали,что титры на антитела не нужны,мы выпускаем без них,НО имейте ввиду,что могут в Турции посадить на карантин.Но так как,наши знакомые летели тоже без титров и их на карантин не садили,мы были спокойны и взяли билеты.Сегодня звонили в ветконтроль в аэропорт уже по другому вопросу ,на смене была уже другая женщина и она сама начала спрашивать про титры,мы объяснили,что ранее нам сказали,что они не нужны и она говорит «ИМЕЙТЕ ВВИДУ,ЕСЛИ ВЫ ПОПАДИТЕ КО МНЕ -Я ВАС НЕ ВЫПУЩУ!» У нас просто шок. Две недели до вылета и что теперь нам остается только надеяться на удачу,что попадем не в ее смену?🤯 Была ли у кого-то такая ситуация ?Я в отчаянии 😔
-
Была, поехали сдавать срочно титры, за срочные (12-13 дней) заплатила 50 тыс за 2 кошек + такси в областной город.... Нам тоже принципиально справку ветклиника не давала, россельхоз надзор или как его там, даже письменный ответ мне прислал на мой запрос!!!! И сказал - не дождётесь без титров!!! Ждём... Хз чего, не дай бог ещё по норме не пройдут. Ещё в аэропорту сказали смотря какой ветврач будет, поэтому возьмите оригинал сертификата 🤦♀, а мы согласились на электронку
-
Ви через Ужгород будете їхати?
-
Подскажите, пожалуйста, какие у Вас были прививки, и сколько стоил билет. Заранее благодарю ☺️
-
Так, потяг Київ-Відень
-
Якщо поїздом то не підкажу. Адже якщо б машиною, я б радила через Чоп ( Угорщина) заїзжати, так як в Угорщині точно знаю, що діє спрощена процедура. Щодо Словаччини - я перевірила по тій ссилці, що Вам надіслала раніше. В мене для Вас погані новини. Там написано, що в грудні вони скасували спрощену процедуру ввезення тварин, тобто зараз треба заїзжати за загальними правилами. А загальні правила вимагають і титри і як ви називаєте його карантин в 90 днів. Тому навіть не знаю, що Вам сказати. Я не підкажу, як фактично пропускають офіцери Словаччини, закривають вони на це очі чи ні... Питайте в чаті хто з грудня ( здається 12.12.2022 вони приняли ці зміни) заїзжав через Словаччину...
-
За два дня в обычной ветклинике обработку сделали и выдали сертификат, что животные здоровы. На след день у повятого ветеринара взяли сертификат на вылет - 112 злотых за двух котиков, оплата только путем перечисления денег с польской карты (нам так сказали тогда). Это все негде не смотрели :) летели Люфтганза и аир Канада