Pets to Canada
-
Поляки спросят - покажите, а нет так і нет.
-
Так можна робить, якщо ви точно знаєте, що є місце тварині на рейсі, і не всі авіакомпанії можуть в такий квиток їх додати. Собі - робіть що хочете, з тваринами, ну, якщо є лишні гроші
-
Оплата за кожен відрізок перельоту має бути. По континенту 50 евро, трансатлантика 100 евро. Це ціна в салон
-
1,5 суток где-то)
-
Боже, 43 доллара, возьмите крышку от коробки конфет с собой, или от бумаги А4
-
Після посадки вийшли в аеропорт, потім пройшли до автоматів, це те саме, шо ArriveCAN, там ви скануєте паспорт і вносити інформацію про себе. Після вас відправляють в іміграційний офіс та задекларувати тварину, якщо є, ми спочатку пішли за пермітами, а потім з котом. Кота не дивились, запитали чи є корм і попросити викинути його, взяли паспорт та сертифікат здоров’я, попросили оплатити і все)
-
Боже, успокоили, а то у меня аж глаз дернулся, с Амазона закрытые лотки дешевле приехали🙈
-
Якщо транзитом, то не потрібно
-
Конечно ,в группу напишу
-
я особисто не купувала саме так квитки з тваринами, нічого не можу сказати, хоча сам сайт я дуже люблю)) просто пишу засновуючись на попередженні тут щодо покупки на таких сайтах((( в мене особисто був такий досвід, що я коли телефонувала за місце/бронювати то після того, як оператор сказала "так є місця", вона швидко додала "але я не можу вам гарантувати, що вони будуть через 10 хвилин тому мені було спокійніше переплатити, взяти по телефону квитки, але точно знати що все вийде)