Pets to Canada
-
Я розглядала цю компанію, але обрала іншу фінально, купляла по телефону, так Прям повністю купила, додала тварин, оплатила, все по телефону Наче так краще з усіма компаніями робити за виключенням здається кондор, де є опція на сайті , знову ж таки - це те що я тут читала) Я можу точно сказати тільки за ту компанію, де я купила - все інше можна по пошуку глянути)
-
Відгукніться хто летів з Мадриду до Канади через Португалію І може сказати точно які документи потрібно для кота Дякую
-
Відгукніться!Хто летів з котом з Польщі до Канади. Отримали в Польщі паспорт,там лише відмітка про вакцинацію.Що там ще має бути? Чи обов'язкова легалізація?
-
Скажите а что за ф1?
-
Доброго дня. Є питання до тих, кому прийшлось самім займатися аналізом крові на титри - державний ветлікар взяв кров киці у ваш контейнер, потім у центрифугу, сиворотку вам віддали через добу, написали супроводжувальний лист і пробірку на Київ самі НП відправляли з копією паспортів? Як саме пакували? І якщо в Неоветлабі робили, Скільки це коштувало? А може іншій лабораторії?
-
Здравствуйте!Кто приезжает в Канаду и хочет найти жилье в Hamilton,обращайтесь ко мне дам координаты с хорошими предложениями от проверенной риэлторской компании!Сами жилье у них сняли без всяких проблем!Кому нужно обращайтесь поделюсь данными!
-
#прямий_рейс_Франкфурт_Ванкувер #виїзд_з_України Вітаю всіх, Хотів би описати план подорожі для жінки для коригування, якщо щось пропустив. Виїзд з Києва автобусом (27.02 або 01.03 - нажаль 28.02 не знайшли рейсів) Виліт з Франкфурта 03.03.2023 о 10-30 до Ванкувера - прямий З собою беремо наступні документи: Жінка: ⁃ Закордонний паспорт з візою ⁃ мед.страховку ⁃ Ковід сертифікат? (В Дії є відмітка, що зроблена бустерна доза) ⁃ Лист від люфтганзи де відмічено, що бронювання на тварину є (сказали оплатити готівкою на стійці реєстрації) Кіт: ⁃ 2 паспорти (так, у нас 2 роки тому був паспорт зі щепленнями і туди вклеїли про вакцину та чіп(в один день))але коли робили титри то видали ще один серії АА ⁃ Остання вакцина Nobivac Rabies ⁃ Справка про титри (вже є на руках) ⁃ Отримати справку Ф1 (на Волинській за 1-2 дні до виїзду) ⁃ Роздрукувати IATA блак та підписати у ветеринара на Волинській ⁃ Замінити справку у Світлани (вказували в чаті) на міжнародну ⁃ Переноска мʼяка (в пошуках придбати, але схоже, що має підійти Collar 51x24x25) але якщо хтось порекомендує іншу модель, яку можна придбати в Києві - буду вдячний За 24 години зробити онлайн-чекін на літак!? Що турбує: №1 1-ша вакцина від сказу була зроблена 06.03.2021 2-га вакцина від сказу була зроблена 04.04.2022 Чув що має бути без розриву зроблена, але ми були в оточенні і тому змогли зробити тільки після виходу з оточення. Чи це не буде проблемою? №2 2 паспорти на кота №3 Як бути з Health Certificate? Потрібно отримувати у Франкфурті? Шукати приватну клініку? №4 Чув про International Rabish Certificate. Де і в кого його можна отримати? №5 Обробка від глистів та паразитів. Чи можна її зробити в Києві? Але виходить, що від обробки до вильоту пройде близько 5 діб. Чи потрібно шукати лікаря у Франкфурті? №6 Який алгоритим дій в аеропорту? Шукати спочатку ветеринара? Приїхати за добу і зловити ветеринара (а де саме його шукати) ? Чи відразу в день вильоту приїхати раніше на стійку реєстрації? №7 Який алгоритм дій в аеропорту Ванкувер? розпитую так детально, тому що у жіночки англійська майже на нулі, і потрібно максимально детально підготувати план. Якщо хтось зможе детально допомогти, був би вдячний! А якщо хтось є у Франкфурті і буде цим самим рейсом летіти, щоб зконтактувати і допомогти жіночці, взагалі було б чудово!
-
Їдьте собі спокійно!:)
-
Підкажіть, будь ласка! 🙏 Плануємо в березні летіти з кішкою в Канаду. З документів є 2 паспорти (український та укр.європейського зразка), чіп, вакцина проти сказу (зроблена в липні 2022р.), І титри (зроблені вже у Польщі 3 місяці тому). Чи обов'язково робити польський паспорт ЄС? Прививки, стерилізація кішки, це все вказано в українському паспорті. Чи пропустять нас з укр.паспортом? Чи все ж таки варто робити польський і переносити туди вакцини? Я в розгубленості😓
-
У повятового ветеринара бесплатно и 1 час ожидания без очереди (сертификат на 10 дней), у ветеринара 100 зл (справка на 48 часов)..
-
Помогите пожалуйста, нужна информация - из какой страны Европы есть прямой рейс до Эдмонтона ? Планирум перелёт с 2 собаками, вес брлее 40 кг, очень переживаем, спасибо за любую информацию
-
Спасибо большое
-
Я була у повятового (державного) ветеринара з двома українськими паспортами (старим і європейського зразка), і все окей, видали на базі цих документів сертифікат без проблем.
-
Почитайте закріплене #4