Pets to Canada
-
Если я нашла рейс по цене адекватный ,звоня в разные авиа линии по нему ,цена будет уже другой ?потому что просчитав рейсы отдельно ,выходит на 2 тыс дол дороже 🤦🏽♀️или я просто данные с сайта кондора называю обеим авиалиниям и покупаю по той же цене ?я вот не могу понять это
-
Да, пишите, просто в группе больше шансов найти истину
-
Боже сколько нюансов 🤦🏽♀️можно Вам в личные задать один вопрос ,я не могу понять кое-что ,буду очень благодарна
-
Смотрите, вы летите одним самолётом, просто у вас будут по-разному куплены билеты. Вы вместе приходите на чекин.
-
Поняла ,спасибо 🙏🏻Теперь вопрос не по теме ,может мне подскажут тут ,если муж летит с ребенком ,а я с собакой отдельно .Никто не знает нужна ли доверенность на ребенка мужу для перелета без меня ?
-
Дякую. Бо мені сьогодні наш державний ветлікар доказував що необхідно фото. А ще я сьогодні я прийшла просто проконсультуватись бо виїзд в п'ятницю вечером щоб прийти на обробку не пізніше за 48 годин щоб була відмітка в паспорті , я це йому проговорила . Він сказав що обробку не запише день в день , я кажу ок за день давайте, він бере паспорт і говорить якщо третього їдете то значить першого впишу . Я не вспіла навіть тому неадеквату ((( бо інакше не назву сказати ,що ні треба тільки за 48 годин ,а він за секунду написав 1 березня ще й час вказав 8 ранку і орав як бешений що я йому щось розказую там за 48 годин(((. Що ніде такого не має. Короче кошмар. Ми кота возили в Київ щоб зробити титри щоб все було добре на кордоні ,а тут один дебіл отаке зробив. Ходила до їхнього начальства це обговорювала. Але зрозуміла що вони зовсім мало володіють інформацією щодо перетину кордону навіть з Польшою. Мені прийшлось обговорювати що мені потрібен весь маршрут у формі1 . А за той інциндент з їхнім лікарем мені їхній головний почав розказувати весь процес як личинки перетворюються в глистів і що потрібен час для дії таблетки))))) Я йому відповіла що польський прикордонник не буде вислуховувати всю цю історію. Короче тепер ізза цих дибілів нервуй чи пропусте Польща з такою обробкою. Можливо хтось їхав в кого обробка була більше чим 48 годин і вас пропустили, відгукніться будь ласка.Дякую
-
ВестДжет не сможет вам добавить животное, вы можете всем остальным купить как хотите, а кому-то одному купить билеты отдельно. ВестДжет это всегда отдельный билет
-
KLM Ми до вильоту підемо ще до місцевої клініки на огляд. Просто в аеропорту в Молдові нам лікар ставим відмітки ще якісь додаткові у довідках від місцевого ветеринара. Тому і переживаю
-
Кто летел авиакомпания Air Canada ?они берут собак больше 10кг,смотрю рейс польшан-Монреаль.первый перевозчик Люфтганза все ок,но они говорят чтобы я позвонил на Air Canada это второй перевозчик и попросил подтверждение от них и если ок тогда можно заказывать кто ехал отзовитесь
-
Ну на сайті КЛМ просто в переліку документів на тварин є Health Certificate і строків по ньому не визначено. А значть, якщо ви сходите на огляд до вилоту у звичайну ветклініку і там отримеєте цю довідку (Health Certificate), цого буде достатньо. В ній має бути вся та ж інформація, що і в ІАТА сертифкаті. Вам не треба хвилюватися щодо наявності вет контролю в аеропорті.
-
Я чего спрашивал где-то видел вроде аир Канада не перевозит в багаже животных до апреля месяца
-
так, все вірно Люфтганза побачить броні Эйр Канада
-
Дякую! Гарного вечора!
-
В закріпленних №11.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.