Pets to Canada
-
В нас так було, але в системі рейсу підтвердження біля людини на яку зареєстрована собака: Animal in cargo hold. Якщо з кабінету AirCanada немає, то там є кнопка переглянути бронювання на сайті Люфтганза (не знаю чому, бо перевізник і бронювання було через AirCanada), менш з тим, там одразу видно без зайвих кліків, що з вами зареєстрований пес.
-
-
Спілкувався щойно з представниками LOTa, сказали що немає квитків з котиками до Торонто до кінця цього місяця
-
Сьогодні представництво люфтганзи закрито в аеропорту куди я їздив , завтра вранці ще раз приїду, або спробую зателефонувати та замовити онлайн
-
выбирайте другую компанию Лот мне тоже самое сказали в итоге выбрал на теже даты люфтгансу и аирканада - у них все окей было
-
Добрый ден. Подскажите пожалуйста, есть тут тот кто летел в Монреаль из Бухареста через Франкфурт и потом через Детройт? Нужна ли виза в Детройте? Я буду с двумя детьми и собакой. Очень нужна информация. Заранее благодарю
-
Я лечу из России, возможно здесь какие-то другие правила. Разве плохо что я уточнила и ответила человеку, который задавал вопрос?
-
Здравствуйте! Подскажите, уже после приезда животного в Канаду, его тут нужно где-то ставить на учет или регистрировать?
-
привіт всім ще раз! хтось летів в канаду з котиком через америку? потрібна віза? чи транзитом можна без візи?